fbpx

Innerlijke kracht Retreat

Transformatie Retreat / vrijdag 3 juni 22

Innerlijke Kracht Retreat. Een dag bewust en liefdevol verbinden met jezelf.

Het is zover! 

In juni staat er iets heel bijzonders te gebeuren. Ik organiseer dan namelijk een Retreat.

Een Transformatie Retreat: Innerlijke Kracht

En jij kunt daar bij zijn!

Ik doe dit samen met mijn dierbare vriendin en collega Transformatie en Bewustzijns Coach; Kiki van der Harst. Ze zeggen wel eens 1+1=3 en dat is bij ons zeker het geval. We willen jou heel graag uitnodigen voor ons eerste ’transformatiefeestje’, want….

Hoe heerlijk zou het zijn als je even echt de tijd voor jezelf hebt.

Voel je je vaak opgejaagd en heb je het gevoel dat de tijd tussen je vingers doorglipt? Kun je moeilijk rust nemen, omdat er altijd wel iets moet gebeuren? Weet je eigenlijk niet meer zo goed hoe je echt kunt ontspannen? Dan ben je niet de enige. Het is heel begrijpelijk in deze tijd en met de energie van de afgelopen periode. Maar verlang je zo naar het gevoel van innerlijke rust en zelfvertrouwen? Naar het gevoel dat je energie in balans is? En wil je meer regie over jouw leven? 

Een innerlijke kracht retreat, waar je op een liefdevolle manier meer gaat verbinden met jezelf. We gaan deze dag vooral ont-stressen en ont-spannen door het creëren van meer innerlijk rust en zelfvertrouwen. Wat deze retreat bijzonder maakt, is dat deze dag je niet alleen ontspanning gaat geven, maar ook helderheid en inzichten. Daarnaast brengt het je in contact met gelijkgestemden.

 

Dit kan een dag zijn om weer helemaal op te laden. 

Dit kan ook een dag zijn die een keerpunt in je leven betekent.

Het zal in elk geval een dag zijn die je meer helderheid en inzichten gaat bieden.

We nemen je deze dag namelijk ook mee in een aantal ervaringen, waardoor jij je meer bewust zal worden van jouw onderbewuste. Dus ook jouw onderbewuste patronen en overtuigingen. Dat geeft jou de tools om er iets in te veranderen als je dat zou willen. Wij gaan deze dag starten met het versterken van het vertrouwen in je zelf. Dus vergroten van je zelfliefde en zelfvertrouwen van binnenuit. Daarmee start alles namelijk alles. Het is het fundament van je leven. 

Laat je onderdompelen in een dag vol;

– Ont- spanning en ont- stressen

– Verbinding 

– Veilige, warme setting met gelijkgestemde

– Helderheid en inzichten

– Verleggen van de focus van je hoofd terug naar binnen

– Groei in zelfvertrouwen en innerlijke rust

Stop even met doorzetten op wilskracht.

Je mag nu tijd maken voor jezelf!

Deze dag is er alle aandacht voor jou. We gaan ons uiterste best doen om jou helemaal in de watten te leggen. We zorgen voor een compleet dagprogramma met meditatie- en visualisaties en diepe transformerende oefeningen, veel persoonlijke aandacht, een veilige setting waarin je omringd wordt door gelijkgestemden. De hele dag lekkere drankjes en een heerlijke lunch, op een prachtige locatie midden in de natuur. 

Informatie Innerlijke kracht Retreat                                                     

Wanneer:           Op vrijdag 3 juni

Waar:                  Landhuis Oohm in Vogelenzang

Hoe laat:             Van 9.30 tot 17.00 uur

Investering:        € 155 inclusief drankjes, lunch en goodybag

Parkeren:            Gratis en voor de deur

Je kunt je HIER aanmelden door middel van een bericht. Daarin kun je vermelden dat je er bij wilt zijn. Verder, je naam, telefoonnummer en eventueel adres. Uiteraard blijven die gegevens bij ons.

Je ontvangt dan de zelfde dag nog een bevestiging van ons met een uitnodiging en een betaallink.

Waarom met Kiki?
Omdat ik er van overtuigd ben, dat het een grote toegevoegde waarde zal zijn. Zij is diegene waardoor ik mij ook persoonlijk laat coachen. Dus zij is niet alleen een dierbare vriendin en een heel mooi mens, ze is naar mijn mening ook heel erg intuïtief vaardig en kundig in haar vak. Ze ziet mensen voor wie ze zijn. Dat maakt dat ik dankzij haar, bijvoorbeeld heb leren om kwetsbaar te mogen zijn.

We hebben elkaar jaren geleden leren kennen tijdens een Transformatiecoach opleiding. Sindsdien hebben we al zo veel meegemaakt samen. Gelachen, mooie momenten gedeeld, elkaar gecoacht, gespiegeld en door de moeilijke momenten heen geholpen.  Ik ben ongelofelijk dankbaar voor dit prachtige mens in mijn leven en ben ontzettend trots en blij om dit retreat samen met haar te doen. Wil je meer weten over Kiki, neem dan even een kijkje op haar site: Kiki van der Harst | Transformatie- & Bewustzijnscoach .

We hebben er lang over gedroomd en nu besloten om de sprong te wagen. We zouden het geweldig vinden om je op 3 juni te mogen ontvangen bij Oohm in Vogelenzang. 

Voel jij dat dit helemaal iets voor jou is? Een cadeautje dat je aan jezelf wilt geven?

Ja, ik boek mijn ticket en ben erbij op 3 juni!!!

(let op, er zijn beperkt plaatsen).

Je kunt je HIER aanmelden door middel van een bericht. Daarin kun je vermelden dat je er bij wilt zijn. Verder, je naam, telefoonnummer en eventueel adres. Uiteraard blijven die gegevens bij ons.

Je ontvangt dan de zelfde dag nog een bevestiging van ons met een uitnodiging en een betaallink.

Ik hoop je te zien op 3 juni!

Liefs,

Marian


Marian van Veen mobiel

Marian van Veen

Van stress naar Geluk! Een vrij leven vanuit zelfvertrouwen door Zelfliefde Mindset en ontwortelen van blokkades

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
0 Shares
Share
Share
Tweet