fbpx

Hi, ik ben Marian van Veen

Gediplomeerd Energetisch en Regressie Therapeut, Stress counselor, Transformatiecoach, en Verpleegkundige

Verder vele opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van: Stress, Bewustzijn, Afvallen en persoonlijke ontwikkeling zoals Creatrix®en Matrix methoden, EFT (tapping) practitioner, NLP, NEI (Neurologische Emotionele Integratie, Reiki, Access Bars, Hypnotherapie en systemisch coachen.

Lukt het maar niet om af te vallen, te ontspannen en of te genezen, wat je ook probeert.

Heb je ook te maken met (emotionele) stress en triggers in je leven. Dan zijn die 2 met elkaar verbonden. Waarschijnlijk ben je Empathisch, behulpzaam en sensitief en vind je het lastig om kwetsbaar te zijn. Compassie voor de ander en streng voor jezelf. De lat lekker hoog en misschien wat last van Pleasegedrag, Perfectionisme of Prestatiedrang.

Ik had hier zelf ook allemaal mee te maken en weet daarom dat het kan veranderen. Sneller dan je nu misschien denkt.

De sleutel zit in het helen van je onderliggende blokkades.

biotensor.warm

Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn visie
Mijn visie is holistisch. Als verpleegkundige wist ik snel fysiek weer te herstellen van mijn burn-outs, maar het kwam altijd weer terug en mijn gewicht herstelde niet meer. Ik ontdekte de kracht van je onderbewuste en je zelfhelende vermogen. Maar vooral hoeveel invloed ze allemaal op elkaar hebben. Helen doe je mijn inziens dus altijd op alle niveaus van je zijn; Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel.

Mijn missie
De specialist die ik destijds zocht bestond niet, dus dat ben ik besloten zelf te worden. Iemand die verstand heeft van alle vier die lagen, zodat je echt blijvend kunt afvallen, ontspannen en genezen.

Het is mijn missie geworden om zo veel mogelijk vrouwen te mogen helpen bij het helen van de onderliggende blokkades die ze klein houd. Blokkades die ten kosten gaan van je zelfvertrouwen, veel stress opleveren en er voor zorgen dat je niet af kunt vallen.

Mijn werkwijze
Ik werk vanuit mijn Holistische visie, waarbij lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar dus beïnvloeden, op een zo praktisch mogelijke wijze. Ik combineer daarin mijn medische kennis, met mijn sterk invoelende intuïtie.

Ik ben medisch geschoold en dus voorstander van de Westerse geneeskunde die vooral gespecialiseerd is in de symptoombestrijding.

Ik ben dit gaan combineren met de Oosterse, energetische geneeswijze, die vooral gericht is op de onderliggende oorzaak van een klacht.

Je hoeft niet eindeloos de pijn te voelen. We gebruiken het als richtingaanwijzer om bij de onderliggende blokkade achter jouw

Ik weet inmiddels hoe je jouw systeem weer zo in balans kunt brengen dat dit veranderd. Door de onderliggende blokkades op te ruimen.

Ik weet hoe frustrerend het is als je maar niet af kunt vallen. Sterker, het lijkt of je juist aankomt wanneer je gaat lijnen en sporten. Je systeem staat gespannen en je wil alles goed doen. Dit zegt meestal veel over het lichaamstype dat je hebt. Heb jij een endomorf lichaamstype, dan kom je bijvoorbeeld juist aan door stress. Het zet je lichaam in de overleef en dus vasthoud stand. Het wordt getriggerd wanneer je over je grenzen laat gaat en je ruimte niet inneemt. Zorgen en piekeren versterken dit onder andere.

Ik weet inmiddels hoe je jouw systeem weer zo in balans kunt brengen dat dit veranderd. Door de onderliggende blokkades op te ruimen.

Zelf heb ik lang rondgelopen met overgewicht, ontstekingen en zelfs gezichtsverlamming. Ik stond altijd aan. Dat gevoel van innerlijke onrust. Ik ging op zoek naar mensen en kennis die me kon helpen op dit vlak. Ik kwam er achter dat alles met elkaar verbonden is en dus invloed heeft op elkaar.

Wanneer je op wilskracht iets veranderd, maar niets doet aan je onderliggende onbewuste overtuiging, komt het altijd weer terug. Daarnaast zijn sommige veranderingen zoals afvallen, niet mogelijk wanneer je hormonen uit balans zijn of onderliggende emotionele blokkades niet zijn geheeld.

 

Screenshot_20240116_121510_Gallery
Winkelwagen