Hi, ik ben Marian van Veen

Transformatiecoach en Trainer

Lange tijd heb ik me druk gemaakt over bijna alle vrouwen in mijn omgeving. Prachtige, intelligente, grappige vrouwen. Allemaal uniek op hun eigen manier.

Maar allemaal onzeker en klein gehouden op een bepaald punt. Ze leven allemaal niet hun ware potentie door de belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades die ze bij zich dragen.

Net zoals ik dat deed natuurlijk. Na vele coaching trajecten en Creatrix® en EFT, ben ik van vrijwel al mijn issues bevrijd. Uiteraard blijf ik er aan werken. Iedere levensfase kent immers weer zijn eigen uitdagingen. Maar het is wel zo dat de mening van anderen veel minder belangrijk is geworden. Die van mijzelf is nu degene die telt. Hoe vrijer ik me ging voelen, hoe meer het verlangen groeide om dit voor anderen te kunnen faciliteren en ik besloot mij om te scholen. Daarmee had ik mijn missie gevonden.

Mijn kracht is jouw helpen bij het herkennen en verzwakken van jouw innerlijke criticus en saboteurs (die vervelende stemmetjes in je hoofd) en het versterken van jouw innerlijke zelf. Doordat ik liefdevol realistisch spiegel en doorvraag waar nodig, staat jouw ‘ego’ ( ik- bewustzijn) even buitenspel. Zodoende kunnen we bij de wortel komen. Daar begint dan het volgende belangrijke deel van jouw transformatie.

Namelijk het overschrijven van jouw belemmerende overtuigingen, die staan opgeslagen in je onderbewuste brein. Ik gebruik daarvoor een erkende methode die past bij jou.

Zelf heb ik een scheiding en 2x een burn-out doorlopen. Het zal je dus niet verbazen dat ik me heb gespecialiseerd in; burn-out, (chronische- )stress, HSP en het doorbreken van patronen op het gebied van relaties, stress of werk. Verder kijk ik vooral naar het totaal van je hoofd, hart en onderbuik. Je fysieke zijn, vertelt vaak een hoop over jouw zijn.

Verder ben ik de trotse moeder van twee hele mooie mensen. Ik ben hoog sensitief, onderneemster en schrijfster. Ik heb verder veel kennis opgedaan op het gebied van de Law of attraction, HSP, EFT (emotional freedom techniques )tapping methode, NLP, Hypnotherapie, persoonlijke groei en ontwikkeling, het onderbewuste brein, mindset, zelfliefde, zelfvertrouwen, patronen, leiderschap en bewustwording. Ik ben eerlijk en open, liefdevol direct en zo veel mogelijk zonder oordeel.

foto mar staande2

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat ik tijdens mijn transformaties zo vaak heb gedacht; ik wou dat iemand toen dat tegen mij had gezegd of dat eerder had gedaan etc. heb ik alles wat ik heb geleerd en ervaren, gecombineerd tot een zo efficiënt mogelijk transformatie traject. Zodat jij op compassievolle manier, zo snel mogelijk en vooral blijvend kunt veranderen, waar jij dat wenst.

Nu weet je al veel over mij. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw verhaal en kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Nu weet je al veel over mij. Ik ben ook heel benieuwd naar jouw verhaal en kijk er naar uit om je te ontmoeten!

  • Wie ben jij?

  • Waar loop je vast?

  • Wat wil je veranderen in je leven?

  • Hoe wil jij je voelen?

  • Wat zijn je wensen?

  • Wat staat er tussen je huidige situatie en je droomleven in?

  • Waarom lukt het nog niet en welke gedachtes en overtuigingen houden jou klein?

Vertel me wat je uitdagingen zijn en waar je naar toe wilt en laten we samen kijken of we een klik hebben en eventueel samen aan de slag gaan. Misschien heb je, door het lezen van mijn verhaal, ergens het gevoel gekregen dat ik je op een bepaalde manier verder kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen, of een kennismakingsgesprek aan te vragen.

openhaard
Winkelwagen