fbpx

Je wilt het roer om! Gelukkiger zijn in het leven. Weg met die emotionele blokkades

Misschien ben je net gescheiden, wil je echt afvallen, kom je uit een burn-out en je wilt vanaf nu meer zelfvertrouwen en gelukkiger zijn in het leven.

Oké dus het roer om! Maar hoe? Gelukkiger zijn begint in jouw brein.

Ik heb keer op keer gezien dat als je jouw leven aan de binnenkant leert kennen en terug veranderd naar de kern van wie jij bent, dat de hele buitenkant van jouw leven ook gaat veranderen. Als jij je anders voelt, zal jij ook anders gaan doen en andere keuzes en beslissingen gaan maken.

We hebben allerlei emotionele blokkades, ook wel; blokkerende overtuigingen genoemd. Dus waarheden in je onbewuste brein, die vaak helemaal niet waar zijn. Maar de onderbewuste brein weet het verschil niet en neemt alles als waarheid aan. Zo zitten we bijvoorbeeld heerlijk te snotteren bij een verdrietige film. Al weten we bewust, dat het niet echt is. Je kent dat ook vast wel, dat je aan het rijden bent en niet meer weet hoe je ergens bent gekomen. De was even in gedachten en je onderbewuste heeft het overgenomen. 95% van onze gedragingen worden bepaald door onze onderbewuste brein. Onze harde schijf zo gezegd. Dat is fijn, want dan hoeven we niet elke dag op nieuw na te denken over hoe we onze tanden moeten poetsen. Maar als er op je harde schijf staat dat je niet goed genoeg bent, dat je iets niet kunt of niet mag… dan is dat nogal bepalend voor jouw leven, aangezien dat deel voor het grootste deel bepaald wat je doet, voelt en denkt.

Het onbewuste brein zal je sowieso altijd sturen naar de veiligste plek. Geen risico’s nemen. Daarom zie jij bijvoorbeeld allemaal beren op de weg als je iets nieuws wilt doen. Angsten en overtuigingen beheersen dus nogal een groot deel van ons leven. Dus daar ligt ook veel winst te behalen.

De eerste paar jaar van ons leven, leren we om een mens te zijn en kopieerden we gedrag van onze ouders /verzorgers. Daarnaast overerven we niet alleen die mooie blauwe ogen, maar ook alle trauma’s en overtuigingen.

Innerlight Coaching


Oké, snel naar het goede nieuws!

Die onbewuste brein, kunnen we natuurlijk ook andere informatie geven als we dat willen. Dat kan bijvoorbeeld dmv autosuggestie ( je mindset trainen in het geloven in jezelf en je talenten).
Ik gebruik zelf in mijn praktijk de Creatrix® methode hiervoor.

De Creatrix® methode zoekt de nieuwe kloppende waarheden uit jouw eigen innerlijk weten. Je hoeft dus niets te trainen. Het is ongelofelijk en altijd mijn favoriete moment, als je de bevrijding ziet gebeuren. Daarna merk je vaak dat vrouwen al niet eens meer bij de issue kunnen komen of de emotie en fysieke ervaring die er aan vast zat.

De methode is op mijn pad gekomen toen ik zelf herstellende was van een burn-out. Ik kwam er achter dat mijn belemmerende overtuigingen er voor zorgde dat ik altijd wilde presteren en anderen te vrede wilde stellen. Daarnaast had ik mijzelf aangeleerd om niet naar mijn lichaam en onderbuik te luisteren. Ziek zijn was geen optie. Dan ben je immers een aansteller en een watje. Met als resultaat, dat ik constant over mijn eigen grenzen ging. De stress zorgde onder ander voor overgewicht. Boos zijn, stond ik mijzelf ook niet toe, want dan was ik onaardig en lastig. Dus creëerde ik allerlei ontstekingen in mijn lichaam. Mooi hoe de mind pijnpunten kan omzeilen (zo goed dat ik het zelf ook niet door had, al zocht ik er bewust naar), maar het lichaam liegt nooit. Deze overtuiging zijn nu dus van mijn hard schijf af en vervangen, door nieuwe software zogezegd.

Het veranderde oprecht zo erg mijn leven, dat ik niks anders wilde, dan dit gevoel te verspreiden en andere vrouwen hier mee helpen.

Met deze nieuwe, wel kloppende waarheden in je systeem, kun je van binnenuit van jezelf houden en vooral voelen dat jouw mening en gevoel over jezelf van belang is. Je zult dus minder bevestiging van buitenaf hoeven zoeken. Die je meestal ook nog eens bij diegene zoekt, die je dezelfde soort negatieve feedback gaat geven als je vroeger kreeg!

Ik zou het van de daken willen schreeuwen nu;
Bevrijd jezelf!

bevrijden-blokkades-blokkade-roerom


Leef je leven, zoals jij dat echt wilt! Het kan en nog best gemakkelijk ook. Je leven zal compleet veranderen. Je zal keuzes en beslissingen gaan maken die goed zijn voor jou. Dus jij neemt regie in jouw leven. Je bent niet langer een slachtoffer. Maar…. Je moet wel de pijn heel even in de ogen zien. Das ook niet niks. Ik gun het je!

Innerlight Coaching

Heel veel liefs,

Marian van Veen

Marian van Veen mobiel

Marian van Veen

Van stress naar Geluk! Een vrij leven vanuit zelfvertrouwen door Zelfliefde Mindset en ontwortelen van blokkades

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
0 Shares
Share
Share
Tweet