Blokkades

(die uiteindelijk ook een burn-out kunnen veroorzaken)

blokkade licht

Wat nou als.. je vast loopt of steeds tegen het zelfde aanloopt. Bijvoorbeeld problemen met je zichtbaarheid als onderneemster of je overgewicht als moeder. Stel je eens voor hoe frustrerend dat kan zijn, als het je steeds weerhoud van het leven in vrijheid.                                                                                                     Je deelt niks over jezelf op social media, want:

wie zit daar nou op te wachten,

of je ziet er niet goed genoeg uit,

wat zullen mensen er wel niet van vinden etc etc.

Je gaat nooit lekker in bikini en vraagt de man van je dromen niet mee uit. Of als moeder ga niet weg bij je man.

want je bent niet slank genoeg.

Want wie wil jou dan nog en je kinderen zullen vast voor hun vader kiezen.

Met Counseling, komen we dan tot de onderliggende blokkade in je onderbewustzijn. De kans is in deze gevallen groot, dat we onder andere( het zijn altijd lagen van meerdere blokkades om je bij het pijnpunt weg te houden) op het ‘niet goed genoeg zijn’ uitkomen. Je voelde je als klein meisje niet gezien of gehoord en blijft dus zoeken naar die bevestiging dat iemand je ziet of trots op je is. Dit ga je dus van buitenaf doen. Je zult te hard gaan werken, te veel gaan zorgen en vooral te veel over jouw grenzen heel laten gaan. Je neemt jouw ruimte niet in. Want mensen moeten je wel aardig vinden..

Stel je nou eens voor dat.. je deze overtuiging op je harde schijf kunt verwijderen uit je onderbewuste. Het onderbewuste stuurt 95% van onze gedragingen aan. Dat is fijn, dat je niet elke dag op nieuw hoeft te denken hoe je je tanden moet poetsen, maar de informatie dat je niet goed genoeg bent, dient jou helemaal niet. Je onderbewuste neemt alles voor waarheid aan. We kunnen bijvoorbeeld uitgebreid zitten snotteren als er iets verdrietigs gebeurd in een film. Terwijl we bewust weten dat de film niet echt is.

Nu wilde ik in eerste instantie voor mijzelf, een manier vinden om snel en blijvend van deze blokkades af te komen. Ik wilde niet eindeloos over mijn trauma’s en verdriet praten en herleven. Ik wilde geen trucjes om de pijn te omzeilen. Het moest weg! Ik wil niet door een gekleurde bril kijken en vooral voelen. Toen vond ik dus Creatrix®. Ik was behoorlijk sceptisch, maar iets in mij voelde dat ik hierin wilde investeren, in eerste instantie in mijzelf wilde investeren. Het veranderde oprecht zo erg mijn leven, dat ik niks anders wilde dan dit verspreiden en dus als extra tool gebruiken in mijn coaching praktijk. Dit was ook voor andere vrouwen dus precies de extra tool om echt het verschil te kunnen maken. Maar ik moet er wel bij zeggen, dat dit alleen kan bij diegene die er klaar voor zijn. Het is niet niks om je pijnen in de ogen te zien. Je kunt niets of niemand meer de schud geven en moet dus volledig verantwoordelijkheid nemen. Betekend niet dat je alles hoeft goed te keuren wat er is gebeurd, dat is echt iets anders. Het betekend wel, dat je vanaf nu geen slachtoffer meer bent! Maar een super krachtige mooie vrouw. Die haar eigen leven in handen heeft.

In mijn geval waren het ziektebeelden waar ik steeds tegenaan liep. Mijn overtuigingen waren oa dat ik niet ziek mocht zijn, want dan ben je een aansteller. Boos zijn, stond ik mijzelf ook niet toe, want dan was ik onaardig en lastig. Dus creëerde ik allerlei ontstekingen in mijn lichaam. Mooi hoe de mind pijnpunten kan omzeilen (zo goed dat ik het zelf ook niet door had, al zocht ik er bewust naar), maar het lichaam liegt nooit. Deze overtuiging zijn nu dus van mijn navigatiesysteem af en vervangen door nieuwe software zogezegd.

Met deze nieuwe, wel kloppende waarheden in je systeem,  kun je van binnenuit van jezelf houden en vooral voelen dat jouw mening en gevoel over jezelf van belang is. Je zult dus minder bevestiging van buitenaf hoeven zoeken. Die je meestal ook nog eens bij diegene zoekt, die je dezelfde soort negatieve feedback gaat geven als je vroeger kreeg!

Je kunt weer gaan leven in vrijheid!

Vrijheid innerlight

Je grootste goed! Ik weet dat dit heel mooi en vaak ongelofelijk klinkt. Ik voelde het precies zo, maar dat maakt niet uit. Je hoeft alleen maar te beslissen dat je het wilt en je krijgt bij iedere Creatrix® Transformologist, resultaatgarantie.

Bevrijd jezelf en transformeer je leven. Own je shit en krijg grip. Daardoor ben je geen slachtoffer meer en voel je meer zelfliefde en dus zelfvertrouwen dan jij je nu kunt voorstellen.

Zo veel liefs!!

Marian van Veen

Innerlight Coaching

Marian van Veen mobiel

Marian van Veen

Van stress naar Geluk! Een vrij leven vanuit zelfvertrouwen door Zelfliefde Mindset en ontwortelen van blokkades

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
0 Shares
Share
Share
Tweet