Los consult op maat

Omdat het soms nog lastig is om te bepalen wat je nou precies wilt of nodig hebt en daar dus een heel traject op aan te sluiten, is ook mogelijk om losse sessies te boeken.

Op die manier wil ik je helpen duidelijkheid te krijgen, waar jij nu aandacht wilt geven. Daardoor kun jij makkelijker de eerste stap zetten naar jouw herstel of verandering. Wij kunnen nu gemakkelijk kennismaken en helder krijgen wat je wilt en hoe je daar komt. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Doordat je meer rust en zelfvertrouwen van binnenuit gaat ervaren, creëer jij een gelukkiger leven voor jezelf en een mindset die vóór jou werkt!

We gaan eerst kijken wat jou tegenhoudt, waar je last van hebt of vast zit. Misschien zijn er bepaalde patronen in je leven waar je vast loopt, of loop je nu vast in een scheiding of burn-out. Heb je last van negatieve gedachten, beren op de weg, een narcistische ex of je hoog gevoeligheid?   Het maakt eigenlijk niet uit. Je wilt dat er iets veranderd en dat gaat nu ook gebeuren!

Ik zal dus meerdere sporen met je bewandelen;

  • Alle elementen van herstel, ( fysiek, emotioneel, energetisch, mentaal en onderbewuste patronen en overtuigingen)
  • Ontwortelen en loslaten van oude patronen, overtuigingen en blokkades (Daar komt dan ook weer iets nieuws voor in de plaats terug gezet, wat jou wel dient)
  • Nieuw fundament (Dat begint met je mindset, grenzen respecteren en balans in energie)

Praktisch

  • Privé coaching sessie van een1 uur
  • In praktijk ruimte Haarlem of via Zoom
  • Praktische tips en oefeningen om direct toe te passen
  • Gebruik van verschillende erkende methodes als een overtuiging of angst zich aandient.

Uitwisseling: € 88,- incl. BTW, einde van de sessie te voldoen via code tikkie.

NB. Vergoedingen zijn vaak mogelijk! lees verder onder vergoedingen.

Voor ZZP/onderneemsters vallen deze kosten onder; persoonlijke ontwikkeling of educatie. Via de werkgever is vaak een vergoeding mogelijk bij stress counseling en burn-out herstel. In al deze gevallen is het aan te raden om te werken met een traject ipv losse sessies.  

Je kunt het consult eventueel direct aankopen via onderstaande knop en via de bovenstaande knoppen een afspraak inplannen.

Winkelwagen