Los consult op maat

Omdat het soms nog lastig is om te bepalen wat je nou precies wilt of nodig hebt en daar dus een heel traject op aan te sluiten, is ook mogelijk om losse sessies te boeken.

Op die manier wil ik zo veel mogelijk belemmeringen bij je weg te nemen, waardoor jij makkelijker de eerste stap te zetten naar jouw herstel of verandering. Wij kunnen nu gemakkelijk kennismaken en helder krijgen wat je wilt en hoe je daar komt. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Doordat je meer rust en zelfvertrouwen van binnenuit gaat ervaren, creëer jij een gelukkiger leven voor jezelf en een mindset die vóór jou werkt!

We gaan eerst kijken wat jou tegenhoudt, waar je last van hebt of vast zit. Misschien zijn er bepaalde patronen in je leven waar je vast loopt, of loop je nu vast in een scheiding of burn-out. Heb je last van negatieve gedachten, beren op de weg, een narcistische ex of je hoog gevoeligheid?   Het maakt eigenlijk niet uit. Je wilt dat er iets veranderd en dat gaat nu ook gebeuren!

Ik zal dus meerdere sporen met je bewandelen;

  • Alle elementen van herstel, (zoals fysiek, emotioneel, zelfinzicht, acceptatie en compassie)
  • Ontwortelen en loslaten van oude patronen, overtuigingen en blokkades (Daar komt dan ook weer iets nieuws voor in de plaats terug gezet, wat jou wel dient)
  • Nieuw fundament (Dat begint met je mindset, grenzen respecteren en balans in energie)

Praktisch

  • Privé coaching van 1 of 1,5 uur
  • In praktijk ruimte Haarlem of via Zoom
  • Praktische tips en oefeningen om direct toe te passen
  • Gebruik van verschillende erkende methodes indien van toepassing

Uitwisseling: € 68,- incl. BTW bij 1 uur en € 88,- incl. BTW bij 1,5 uur (58,-/uur).

NB. Voor onderneemsters vallen deze kosten uiteraard onder; persoonlijke ontwikkeling. Vergoedingen zijn vaak mogelijk! lees verder onder vergoedingen.

Je kunt het consult eventueel direct aankopen via onderstaande knoppen en via de bovenstaande knoppen een afspraak inplannen.

Winkelwagen