Transformatie traject

Mogelijk als Burn-out hersteltraject of Trauma hersteltraject

Jouw transformatie naar een vrijer en gelukkiger leven, als jou
authentieke zelf.

Doordat je meer rust en zelfvertrouwen van binnenuit gaat ervaren, creëer jij een gelukkiger leven voor jezelf en een mindset die vóór je werkt.

Dat geeft veel innerlijke rust en dat is vrijheid!

Ik wandel met je mee op jouw pad van stress, angst en pijn, naar geluk en erkenning van binnenuit. Zodat je dat niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken. Dat geeft rust in je hoofd en geluk in je leven.
Dit is een 1 op 1 privé coaching traject van een half jaar ( 6 maanden), waarin je echt een shift gaat maken en je leven echt gaat veranderen. Je rekent af met al het oude dat
je niet meer dient en bouwt een stevig fundament voor een gelukkig leven.

Ik was echt zo klaar om nu knopen door te hakken, het roer om te gooien en patronen in mijn leven te doorbreken. Af te rekenen met al die beren op de weg en te gaan leven vanuit mijn wensen en dromen in plaats van mijn angst!

Mijn blokkades zijn er niet meer en mijn belemmerende overtuigingen overschreven. Oude trauma’s en vastzittende emoties heb ik heel kort doorleeft en losgelaten. Wat een verademing! Nu leef ik niet langer vanuit mijn hoofd, maar ook vanuit mijn gevoel. Ik vond dat altijd vooral lastig, maar begrijp nu dat het mijn belangrijkste richtingaanwijzers zijn.

Wat gaat het jou brengen?

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaat niet alleen sneller, maar is ook veel effectiever. Ik zal de ego stemmetjes die je kleinhouden en zorgen dat er dingen niet veranderen, herkennen. Zodoende kun je gaan afrekenen met:

 • Gevoelens van onzekerheid
 • Pleasegedrag
 • Over je grenzen laten gaan
 • Drukte in je hoofd
 • Energie leegloop
 • Stress en opgejaagde gevoelens
 • Fysieke klachten
 • Angsten
 • Depressieve gedachten
 • Twijfel en onzekerheid
 • Verdriet, angst en trauma’s
 • Terug kerende patronen

Ik zal meer je hart aan het woord laten, zogezegd. De echte jij! Verander je gevoel van eigenwaarde en je veranderd je leven!

R6ada75583a79335e5e1f96f7e8f856d8

Het traject ziet er als volgt uit:

Voor wie
Misschien vanuit een burn-out of een scheiding of loop je steeds tegen het zelfde patroon aan in een relatie of op je werk. Maar misschien ben je gewoon echt klaar met je onzeker of angstig te voelen en wil je met minder stress en gelukkiger door het leven.

Voel je dat dit het niet kan zijn zo, er is meer in het leven en je wil er eer uithalen en gelukkig zijn! Dat kan!

Je zult je steeds minder ervaren dat dingen je overkomen en steeds meer in je kracht komen te staan. Zodat jij weer aan het roer komt van jouw leven en je volledige potentieel kunt gaan leven.

Verander je zelfbeeld en je veranderd je leven!

Werkwijze
Ik ben to the point, maar met veel compassie, inlevingsvermogen en humor. Ik hanteer een holistische visie, waarbij lichaam en geest verbonden zijn en elkaar dus beïnvloeden, op een zo praktisch mogelijke wijze.

We gaan niet eindeloos over je problemen praten. Je hoeft net eindeloos de pijn te voelen. We gebruiken het als richtingaanwijzer om bij de oorzaak van je problemen, klachten, angsten en pijn te komen. Als we die ontwortelen en overschrijven, kun je in vrijheid leven zoals jij dat wilt en niet op wilskracht overleven. Daar komt het in het heel kort op neer.

Het gaat er niet om dat je bewust weet hoe, Maar wat je onderbewuste gelooft, is bepalend.

We beginnen met het in kaart brengen van:

 • Je huidige situatie
 • Je gewenste situatie

Wat jou nog in de weg staat om er te komen:

 • Emotionele blokkades
 • Angsten
 • Belemmerende overtuigingen

Maar eerst kijken we natuurlijk naar de praktische zaken waar je nu tegenaan loopt. Daarna nemen we alle tijd die nodig is, zodat alles in rust en veiligheid de erkenning en de troost krijg wat het nodig heeft om te kunnen helen. Vervolgens zullen ook alle overtuigingen die je belemmeren, worden ontworteld en overschreven.

Dit gebeurd voor het grootste deel op onbewust niveau. Daar gebruik ik verschillende technieken voor als; Creatrix®, NLP, EFT, Hypnose vormen en opstelling (systemisch coachen).

Omdat het veranderd in je systeem, verandert het ook echt blijvend.

Ego bewustzijn
Lichaamsbewustzijn
Zijn bewustzijn
Onderbewuste en Mindset

We werken van je ego bewustzijn (al die stemmetjes in je hoofd en wat je denkt te moeten zijn), naar weten wie je echt bent en hoe je het beste voor haar kunt zorgen. Dus naar je zijn bewustzijn. Daarvoor is het belangrijk om te leven voelen en minder uit dat hoofd te leven; lichaamsbewustzijn.

Daarna gaan we aan de slag met je mindset, zodat je positief gebruik kunt maken van je gedachten en je onderbewuste meer voor je kan laten werken. Zo ga je steeds meer je gewenste leven leiden.

Dit proces gaat sneller dan je denkt. Jij bent het waard!

Praktische informatie

 • Duur van het Innerlight programma, helemaal afgestemd op jou, is 6 maanden

 • 1 jaar toegang tot 2 online trainingen: Zelfliefde Mindset basis en Zelfliefde Mindset groei

 • 12 privé coaching sessies van 75 min in praktijkruimte of via zoom

 • Concrete oefeningen en modulus afgestemd op jouw proces.

 • Gebruik van verschillende erkende methodes om jou te bevrijden, ook afgestemd op jou.

Jouw investering:
6 maanden en € 1880,- excl.

NB. Vergoedingen zijn vaak mogelijk! Lees verder onder vergoedingen.
Voor onderneemsters vallen deze kosten uiteraard onder; persoonlijke ontwikkeling.

blokkade licht

Ervaringen

Anna

Haarlem

“Bedankt! Bedankt! Bedankt!;-) Lieve Marian, zoals je weet voelde ik me volledig verloren toen ik in een burn-out terecht was gekomen en wist ik niet hoe ik verder moest. Jij hebt me door die eerst fase heen geloodst, met al je praktische tips en adviezen. Ik voelde me nooit lastig of te veel en tja hoe moet ik het zeggen; veilig en geliefd zeg maar. Een warm bad, al ben je natuurlijk eerlijk en direct. Na elk gesprek voelde ik me soort van een stukje gegroeid. Een heerlijk gevoel, waardoor ik onze gesprekken wel een beetje mis haha. Het leek af en toe net of je in mijn hoofd kon kijken. Ik voelde me voor het eerst zo begrepen. Echt gezien voor wie ik ben en vooral gehoord. Pff raakt me nog merk ik. Eerlijk gezegd heb ik het gevoel dat ik mezelf ook echt beter heb leren kennen. Het klinkt misschien een beetje dramatisch allemaal, maar dat is wel echt wat het is. Ik had geen idee dat ik er zo naar verlangde en al helemaal geen idee dat ik niet helemaal vrij leefde als mijn echte zelf.

Met de creatrix® gaf je me de mogelijkheid om mezelf te bevrijden van een aantal belemmerende overtuigingen. Ik merkte dat ik me steeds krachtiger en zelfverzekerder voelde. Dat groeit nog steeds merk ik. Komt denk ik ook vooral door de nieuwe bewustwording en vooral nieuwe routines. Je bent zo professioneel maar wel informeel. Ik denk dat dat voor mij voornamelijk de veilige, vertrouwde sfeer maakte. Ongelofelijk hoe je steeds precies de juiste vragen stelde en gericht doorprikte, waardoor ik bij de echte angels van mijn blokkades kon komen.!” Ik kan nog niet helemaal geloven dat ze weg zijn. Wat een bevrijding.”

Heidi

Haarlem

"Dank je wel voor weer een intensieve dag. Heel fijn dat ik dankzij jou weer 3 heftige dingen heb kunnen loslaten waardoor ik een zoveel mooier leven ga leven.

Dank je wel dat ik me bij jou veilig genoeg voelde om dit los te mogen laten en het naar boven kon laten komen.

Wat ik ook nog even wil zeggen 😉 is, dat ik je een stoere, mooie vrouw vind, oprecht en lief. Je bent ook ongetwijfeld een super rolmodel voor je kinderen. Bedankt!”

Jenny

Hoofddorp

"Sinds ik bij Marian kom, krijg ik steeds opmerkingen als: Wat zie je er goed uit en Wat straal je. Ik zit ook weer lekker in mijn vel, heb energie en het gevoel dat ik de wereld aan kan. Ik ben super gelukkig. Dat had ik een paar weken terug, niet durven dromen. Mijn leven werd beheerst door angsten ipv dromen.

Ik ben je zo dankbaar. Zou je dit op je website oid willen zeggen. Want ik zou het iedereen willen vertellen en vooral aanraden haha."

Kiek

Heemstede

"Lieve Marian, wat een bijzondere en inspirerende 1e sessie. Wat een geweldige begeleiding. Het voelt ongelofelijk prettig en vertrouwd bij jou. Wat ben jij een powervrouw, met een mooi zacht randje. Ik voel nu dat er nog een schitterende toekomst op mij ligt te wachten. Ik ga er voor en ga genieten van de verdere reis van deze coaching en natuurlijk vooral de rest van mijn leven."

Petra

Rotterdam

"Het meest fantastische wat me ooit is overkomen. Door Creatrix® en vooral door Marian, durf ik stappen te nemen waar ik al jarenlang mee worstelde. Marian is zo'n lieve, enthousiaste en doortastende coach. Ik voelde me veilig genoeg en dat het voor zo’n heftige doorbraak gezorgd. Ik stuur je zeker een kaartje uit Thailand!"

Vanessa

Amstelveen

"Lieve Marian, hartelijk dank voor je sessies. Ondanks de heftige dingen die er boven kwamen, ben je door gegaan en heb je me bevrijdt van heftige issues, waarvan ik vaak niet eens wist dat ik ze had en hoeveel ik er last van had in mijn leven. Ik ben je super dankbaar! Blijf alsjeblieft doen wat je doet, want je maakt een groot verschil in het leven van de vrouwen die bij jou komen."

Angela

Heiloo

"Wat ben ik blij en dankbaar dat ik naar je toe ben gegaan destijds. Het heeft het hele proces zo versneld. Hoe had ik er eigenlijk anders moeten komen?. Ik denk dat ik dan had geprobeerd om zo snel mogelijk gewoon weer verder te gaan. Nu snap ik dat ik dan zeker snel weer vast was gelopen…Ik had ook geen idee dat die blokkades zo bepalend waren voor mijn herstel. Ook het weten waar mijn grenzen liggen en leren hoe ik deze kan bewaken zeg maar, heeft zo veel voor mij veranderd. Ik zou het wel van de daken willen schreeuwen. Mijn leven ziet er nu zo anders uit! Ik ben zo ongelofelijk blij en dankbaar. Daar had ik oprecht een paar maanden geleden nog niet van kunnen dromen."

Winkelwagen