fbpx
Gratis Masterclass:

Een lichaam creëren dat kan afvallen

Voel je vrij in je lichaam. Dat is absoluut voor iedereen mogelijk, wanneer de onderliggende blokkades zijn geheeld. Ik leg je in deze korte masterclass heel graag duidelijk uit welke 4 sleutels, essentieel zijn om te draaien, zodat de deur naar afvallen weer open gaat. 

masterclass afbeelding2

Een doorbraak in blijvend gewichtsverlies door deze 4 essentiële sleutels om te draaien

Voel je weer vrij in je lichaam, zodat er niet langer zoveel van je gedachten, tijd en energie naar toe gaat. Wanneer een systeem weer in balans wordt gebracht op de vlakken die het afvallen bemoeilijken, veranderd alles!

Je hebt echt voldoende wilskracht en doorzettingsvermogen! Ik weet hoe frustrerend het is als je alles hebt geprobeerd, van nieuwe diëten tot harder sporten en je zelfs lijkt aan te komen uiteindelijk. 

Gek genoeg lukt het zonder dieet juist wel om af te vallen. Het dieet zet je lichaam namelijk in de overleef stand en dus in opslag, in plaats van verbranden. 

Mensen die juist aankomen door stress, hebben vaak een bepaald lichaamstype en dat zegt veel over je stofwisseling bijvoorbeeld. Het verhoogde stresshormoon cortisol, zorgt vooral voor extra vet opslag op de buik. De hormonale disbalans is dan meestal 1 van de 4 onderliggende blokkades bij het afvallen.

Toen ik de kracht van het onderbewuste ontdekte, veranderde mijn leven. Destijds kwam ik ineens vele kilo’s aan, die ik er niet meer af kreeg. Ik snapte er niks van en had heel erg het gevoel dat mijn (over) gewicht helemaal niet klopte bij wie ik echt ben. Niemand leek me echt helemaal te kunnen helpen. Dus ik ben ik me zelf, naast mijn medische kennis, gaan verdiepen en gaan laten scholen op het gebied van het onderbewuste brein en energetisch systeem en vond daar de laatste 2 sleutels.

Uiteindelijk ben ik zelf die expert geworden die ik destijds zocht. Waar jouw systeem nu precies blokkeert om gemakkelijk af te kunnen vallen, leg ik je heel graag uit in mijn korte masterclass, die ongetwijfeld je leven gaat veranderen.  

Klik hieronder om je gratis in te schrijven. Je ontvangt ook een opname van 48uur, zodat jij rustig kunt kijken wanneer het jou uit komt.

Op welke vragen krijg je antwoord in deze masterclass

  • Hoe creëer ik een lichaam dat weer kan en wil afvallen?

  • Hoe ervaar ik meer ontspanning in mijn lijf en mijn leven?

  • Waarom andere fysieke klachten ook ineens kunnen verdwijnen zoals maagklachten, onrustige benen, ontstekingen, huidaandoeningen, etc.

  • Hoe het komt dat je ook meer vertrouwen en zekerheid ervaart wanneer deze blokkades geheeld zijn.

  • Hoe het komt dat je moeitelozer jouw grenzen gaat respecteren zonder schuldgevoel?

  • Hoe zorg je er voor dat je minder last hebt van de energie van anderen en je eigen energie meer in balans komt?

  • Hoe creëer je vanuit balans meer leven vanuit flow? Je mee laten voeren vanuit vertrouwen ipv tegen de stroom in zwemmen?

Wie is Marian

transformatie traject

Ik kwam weer vele kilo’s aan ten tijden mijn 3e burn-out en kreeg het er met geen mogelijkheid meer af. Sterker nog; als ik ging diëten of langdurig cardio deed, kwam ik aan! Ik vond het gekmakend, omdat het voor mijn gevoel overkwam als een gevolg van te weinig doorzettingsvermogen en discipline. Wat dus niet klopte.

Als toenmalig Verpleegkundige en Stress-counselor, begreep ik al snel dat dit met een hormonale disbalans te maken had. Net als al mijn andere klachten, van huiduitslag, ontstekingen, gezichtsverlamming, geheugen problemen, uitgeputte bijnier, maag/slokdarm klachten, reumatische aandoening borstbeen, slecht slapen etc. etc. Ik ging aan de slag met het verlagen van mijn cortisol stresshormonen. Veel van mijn klachten verdwenen naar de achtergrond, maar afvallen lukte niet meer en mijn zenuwstelsel bleef gespannen.

Toen het kwartje viel dat dit een onbewust patroon was in mijn leven, ben ik me meer gaan verdiepen en door gaan studeren in de kennis van het onderbewuste brein en energetisch systeem. Wat je onbewust gelooft, heeft namelijk voor 95% effect op wat je denkt en doet.

De kracht van het onderbewuste! Als jij net als ik onbewust geloofde, dat je heel hard moet werken om van waarde te zijn, kun je op wilskracht niet minder hard werken. Daarnaast heeft je overgewicht een beschermende functie vanuit je onderbewuste. Die mag ook eerst worden vervangen.

Jaren lang ben ik op zoek geweest naar iemand die mij kon helpen met al mijn klachten. Iemand die verstand had van Gewicht, Fysieke processen en organen, Hormonen, Onderbewuste overtuigingen, Patronen en Energetische blokkades.

Uiteindelijk ben ik zelf die expert geworden die ik destijds zocht. Als gediplomeerd Energetisch, Hypno en Regressie Therapeut, Stress counselor, Transformatie coach en Verpleegkundige, help ik nu andere vrouwen in mijn praktijk, door mijn professionele en persoonlijke kennis en ervaring te bundelen, voor snel en blijvend resultaat.

Vanuit oprechte aandacht en verbinding, help ik nu vrouwen om ook hun onderliggende blokkades te vinden en te helen, die ten grondslag liggen aan hun klacht(en).

Mijn visie is Holistisch. Alles is met elkaar verbonden en beïnvloed elkaar dus. Wanneer het dus niet lukt om af te vallen, al probeer je van alles en je verlaagt je cortisol, maar doet niets aan je onderliggende onverwerkte emoties en overtuigingen, zal er niet veel veranderen. Maar als alle sleutels worden omgedraaid, gaat de deur wel weer open naar afvallen, ontspannen en genezen.

Ik ben medisch geschoold en dus zeker voorstander van de reguliere westerse geneeskunde. Deze is met name gericht op de behandeling van symptomen.

In de oosterse energetische leer, heb ik hierin de aanvulling gevonden die ik zocht. Oosterse geneeskunst is namelijk gericht op de onderliggende oorzaak van de klacht.

10Jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik als nuchtere, praktische verpleegkundige, mensen zou gaan helpen met een biotensor. Een energetisch meetapparaat. Of zou begeleiden bij het verkennen van hun onderbewuste. Wat ik toen dacht dat mijn zwakke kant was, mijn sensitieve, empathische kan, bleek hierin mijn grootste tool. Met mijn emotionele invoelendheid en sterke intuïtie, kan ik je juist sneller helpen tot de kern te komen.

Winkelwagen