fbpx

ReBalance your System®

Jouw helende reis

Wanneer het niet lukt om af te vallen, te genezen van je fysieke klachten of weer te kunnen ontspannen, zit daar een reden onder. Een blokkade in je systeem.

Je systeem is ergens uit balans geraak door onderliggende blokkades. Wanneer deze zijn geheeld, kun wel weer afvallen, genezen en ontspannen.

Is dit programma voor jou?

 • Je voelt je niet vrij in je lichaam en dat beheerst veel van je tijd en aandacht

 • Je komt aan door stress en kunt niet meer afvallen

 • Je bent empathisch en voelt je veelal verantwoordelijk voor anderen. Wanneer je hier niet aan toegeeft, merk je dat schuldgevoel opspeelt

 • Ontspannen? Hoe dan eigenlijk?! Dat lukt je niet zo goed meer de laatste tijd

 • Je kunt niet genezen van je fysieke klacht zoals ontstekingen, maagklachten of huidaandoening etc

 • Je piekert en over analyseert vaak en neemt graag afscheid van die kritische strem in je hoofd

 • Je ervaart vaak een gevoel van innerlijke onrust

 • Je wordt er gek van om steeds bezig te zijn met de mening van de ander

 • Je vind het lastig om je ruimte in te nemen en je grenzen aan te geven

 • Je ervaart fysieke onrust. Denk bijvoorbeeld aan, slechter slapen, meer hoofdpijn, last van je maag of borstbeen, slechtere concentratie, ruis in je oren of restless legs.

 • Je ervaart een hoge (werk)druk en legt de lat altijd hoog

 • Je hebt langdurig last van angsten onzekerheden, of zorgen

 • Maar je merkt vooral dat je een korter lontje hebt en moe bent

R6ada75583a79335e5e1f96f7e8f856d8

Stel je eens voor...

Dat je weer het gevoel van grip terug hebt op je lichaam en je leven. Grip op je gewicht en je gezondheid, maar ook op je gevoel.

Dat je geen goedkeuring of erkenning meer nodig hebt van de ander. Dan valt gedrag als prestatiedrang, pleasen, perfectionisme etc weg.

Wanneer jouw triggers, saboteurs, angsten, blokkades zijn geheeld en je onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen zijn overschreven, ben je vrij om jezelf te zijn.

Je systeem komt dan weer in balans waardoor je kunt gaan ontspannen, afvallen en genezen.

Vanuit een dieper zelfvertrouwen ga jij makkelijk je ruimte nemen en je grenzen aangeven, zonder stress of schuldgevoel.

Als je systeem niet meer steeds ‘ aan staat “, stopt dat gekwetter in je hoofd. Hoe lekker zou dat zijn. lekker rustig…

Over je emoties heb je geen controle. In die zin dat je niet kunt bepalen welke je wilt ervaren. In principe duurt het 90 seconden om een emotie te doorleven. Maar soms kunnen we hem niet verwerken. Deze wordt dan ervaren door je rechter hersenhelft. Wanneer de linker hersenhelft het niet kan plaatsen, wordt het vastgezet in je systeem. Als een druppeltje op een spinnenweb, als een propje in een rietje. Dit kan zorgen voor fysieke, maar ook voor mentale klachten.

Wanneer we het propje los maken, kan de energie weer doorstromen en wordt het voor je fysieke klacht weer mogelijk om te helen. Je lichaam wil namelijk altijd terug naar haar nul punt ( homeostase). Denk aan een wondje, waar een korstje op komt en uiteindelijk verdwijnt.

Wanneer we je onbewuste belemmerende overtuigingen overschrijven voor helpende, zijn vervangen, kun jij gemakkelijker vanuit meer eigenwaarde, zelfrespect en zelfvertrouwen leven, als je authentieke zelf.

Hoe gaat dit programma jou precies helpen?

Het persoonlijke RBS® Transformatieprogramma

Creëert in 4 stappen een doorbraak in het helen van de onderliggende reden dat jouw systeem uit balans is geraakt. De oorzaak dat jij niet kunt afvallen, genezen of ontspannen. De blokkades zitten altijd op meerdere lagen van je systeem.

Fysiek:             Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hormonale disbalans.

Energetisch:  De onverwerkte en vastgezette emoties in je systeem.

Mentaal:         De onbewuste belemmerende overtuigingen en patronen.

Spiritueel:       Een positief zelfbeeld vanuit authenticiteit.

Wanneer deze zijn geheeld, losgelaten en de belemmerende overtuigingen overschreven, kan alles weer stromen en gemakkelijk veranderen in plaats van op veel wilskracht. RBS® verstevigd je zelfvertrouwen van binnenuit, doordat je steeds dichter bij je ware zelf komt.

Daardoor kun je ook stoppen met pleasen, perfectioneren en presteren. Je systeem hoeft niet meer de hele tijd "aan te staan" en jij kunt weer ontspannen en gaan leven vanuit meer flow.

De doorbraak in het achterhalen van de onderliggende reden van jouw mentale of fysieke klacht zorgt er niet alleen voor dat je kunt afvallen en genezen, maar ook dat je meer rust en zelfvertrouwen ervaart van binnenuit. Daardoor kun je makkelijker ontspannen en meer vanuit flow gaan leven. 

Het is geen toeval dat jouw systeem de hele tijd op scherp staat. het is geen domme pech dat je nu weer vast loopt. Dit is een onbewust patroon, bedoeld om jou te beschermen.

Praktisch

ReBalance your System®

Jouw helende reis

  • Op maat gemaakt individueel Transformatie programma, met veel aandacht, kennis en verbinding, om een doorbraak en een grote transformatie mogelijk te maken.
  • Persoonlijke begeleiding van 6 privé consulten van 90 min, in de praktijk of online.
  • Tussentijdse persoonlijke beschikbaarheid Marian, indien nodig.
  • De onderliggende (bewuste en onbewuste) trauma's en pijn, kunnen we helen, zonder dat jij ze allemaal uit hoeft te spreken.
  • Gebruik van erkende methodes als o.a. NEI, EFT Tapping, Matrix, NLP, Hypnose, Regressie of vormen van EMDR.
  • Gebruik van de kennis over Westerse geneeskunde in combinatie met de Oosterse en Energetische Geneesleer.

 

 

forest-path-post-sun-sunlight-morning-637456-pxhere.com

Een nieuw begin!

Een begin van een nieuw deel van je leven. Doordat je niet meer belemmerd wordt door het gekwetter in je hoofd, de zorgen, al het oude dat je deed en onbewust geloofde over jezelf, krijg jij meer grip op je leven, gewicht en je gezondheid.

Je neemt eigenaarschap over je leven. Je gaat jezelf met meer liefde en respect behandelen vanuit diep zelfvertrouwen. Je vind daardoor meer innerlijke rust en wordt steeds minder getriggerd. Jij staat aan het roer van jouw leven.

Je staat niet meer steeds in de overleefstand, waardoor je kunt ontspannen. Bovendien veranderd de focus van je mind, waardoor je meer geluksmomenten en flow ervaart in je leven.

Ons onderbewuste, is verantwoordelijk voor meer dan 95% van ons gedrag. Dat hadden oa Einstein en Freud al aangetoond. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer methoden om hier zelf invloed op uit te oefenen.

 

ijsberg freud

De kracht van het onderbewuste

Wanneer jij bijvoorbeeld onbewust gelooft dat je van waarde moet zijn om liefde te verdienen, is de kans heel groot dat je heel hard gaat werken, in de hoop waardering te krijgen. Dit kan weer leiden tot bewijsdrang. 

Als je dan op wilskracht, minder hard gaat werken om niet over je eigen grenzen te gaan, zal je innerlijke onrust gaan groeien en je zelfvertrouwen afnemen. 

Als je die overtuiging heelt en je eigenwaarde versterkt, zal je veel gemakkelijk minder kunnen werken. 

Screenshot_20240116_121510_Gallery

Wie ben ik?

Tijdens mijn 3e burn-out liep ik helemaal vast. Ik kwam weer vele kilo’s aan en kreeg het er met geen mogelijkheid meer af. Sterker nog; als ik ging diëten of langdurig cardio deed, kwam ik aan! Ik vond het gekmakend, omdat het voor mijn gevoel overkwam als een gevolg van te weinig doorzettingsvermogen en discipline. Wat dus niet klopte.

Als toenmalig Verpleegkundige en Stress-counselor, begreep ik al snel dat dit met een hormonale disbalans te maken had. Net als al mijn andere klachten, van huiduitslag, ontstekingen, gezichtsverlamming, geheugen problemen, uitgeputte bijnier, maag/slokdarm klachten, reumatische aandoening borstbeen, slecht slapen etc. etc. Ik ging aan de slag met het verlagen van mijn cortisol stresshormonen. Veel van mijn klachten verdwenen naar de achtergrond, maar afvallen lukte niet meer en mijn zenuwstelsel bleef gespannen.

Toen het kwartje viel dat dit een onbewust patroon was in mijn leven, ben ik me meer gaan verdiepen en door gaan studeren in de kennis van het onderbewuste brein en energetisch systeem. Wat je onbewust gelooft, heeft namelijk voor 95% effect op wat je denkt en doet.

De kracht van het onderbewuste! Als jij net als ik onbewust geloofde, dat je heel hard moet werken om van waarde te zijn, kun je op wilskracht niet minder hard werken. Daarnaast heeft je overgewicht een beschermende functie vanuit je onderbewuste. Die mag ook eerst worden vervangen.

Jaren lang ben ik op zoek geweest naar iemand die mij kon helpen met al mijn klachten. Iemand die verstand had van Gewicht, Fysieke processen en organen, Hormonen, Onderbewuste overtuigingen, Patronen en Energetische blokkades.

Uiteindelijk ben ik zelf die expert geworden die ik destijds zocht. Als gediplomeerd Energetisch, Hypno en Regressie Therapeut, Stress counselor, Transformatie coach en Verpleegkundige, help ik nu andere vrouwen in mijn praktijk, door mijn professionele en persoonlijke kennis en ervaring te bundelen, voor snel en blijvend resultaat.

Vanuit oprechte aandacht en verbinding, help ik nu vrouwen om ook hun onderliggende blokkades te vinden en te helen, die ten grondslag liggen aan hun klacht(en).

Mijn visie is Holistisch. Alles is met elkaar verbonden en beïnvloed elkaar dus. Wanneer het dus niet lukt om af te vallen, al probeer je van alles en je verlaagt je cortisol, maar doet niets aan je onderliggende onverwerkte emoties en overtuigingen, zal er niet veel veranderen. Maar als alle sleutels worden omgedraaid, gaat de deur wel weer open naar afvallen, ontspannen en genezen.

Ik ben medisch geschoold en dus zeker voorstander van de reguliere westerse geneeskunde. Deze is met name gericht op de behandeling van symptomen.

In de oosterse energetische leer, heb ik hierin de aanvulling gevonden die ik zocht. Oosterse geneeskunst is namelijk gericht op de onderliggende oorzaak van de klacht.

10Jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik als nuchtere, praktische verpleegkundige, mensen zou gaan helpen met een biotensor. Een energetisch meetapparaat. Of zou begeleiden bij het verkennen van hun onderbewuste. Wat ik toen dacht dat mijn zwakke kant was, mijn sensitieve, empathische kan, bleek hierin mijn grootste tool. Met mijn emotionele invoelendheid en sterke intuïtie, kan ik je juist sneller helpen tot de kern te komen.

Wat dit transformatie programma zo waardevol maakt

1

Grote transformatie binnen relatief kort tijdsbestek

Door de privé consulten, waarin we met behulp van erkende methodes de onderliggende blokkades gaan achterhalen, is het mogelijk om in relatief korte tijd en binnen een aantrekkelijk budget, een grote transformatie door te maken.

2

Life changing tools

Waardevolle kennis en veranderingen voor de rest van je leven. Je leert niet alleen jezelf beter kennen, maar krijgt ook de tools mee om je systeem te kunnen ondersteunen en ontspannen. 

3

Begeleiding van een professioneel therapeut met medische kennis en met ruime ervaring

Als gediplomeerd Verpleegkundige, Stress-counselor en Hypno en Energetisch Therapeut werk ik al jaren met mensen zoals jij. In mijn werk combineer ik mijn professionele en mijn persoonlijke kennis voor de juiste aandacht.

1

Helderheid over een oplossing voor de lange termijn

We gaan niet alleen aan de slag met de symptomen, maar juist de onderliggende reden oplossen. Dus dat geeft verandering voor de rest van je leven. 

Ben je klaar voor een nieuw begin. Een schone lei. Die jij kunt gaan vormgeven. Ben je klaar met overleven en klaar voor ontspanning en joy. Om af te gaan vallen, als dat is waar je naar verlangt.
Dan heet ik je graag welkom in mijn praktijk, fysiek of online. Waar jij weer grip op je leven gaat terugnemen.

Dus ben je bereid om all-inn te gaan en je over te geven zodat jij kunt helen. Dan kan dit de meest magische transformerende reis van je leven worden. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

De uitwisseling van deze totale persoonlijke begeleiding is 1500 inclusief.

Ik betaal voordelig in 1x

Ik betaal in 3 overzichtelijke termijnen.

Ik plan eerst graag een vrijblijvende kennismaking.

Winkelwagen