fbpx

Boeken en docu tips op gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn

Hi, ik krijg regelmatig vragen over de boeken die ik lees of heb gelezen. Daarom heb ik besloten om mijn boekentips met je te delen.

Toen ik in 2017 weer thuis kwam te zitten met een burn-out, ben ik me onterendere heel erg gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, omdat ik wilde weten waardoor dit mij weer gebeurde. Ik begreep al snel dat het niet zozeer gaat om wat je meemaakt, maar om hoe je er naar kijkt. Welke gedachten je er aan hangt. Die bepalen hoe jij je voelt. Het leven is niet maakbaar, maar het is wel zo dat je het voor een groot deel zelf creëert.

"I am not what happened to me.
I am what i choose to become."
- Carl Gustav Jung

Toen ik na het lezen van The Secret, mij meer ging verdiepen in de universele wetten en met name de wet van aantrekking, ging er een wereld voor me open. Dat wil zeggen,; toen ik mijn weerstand los liet over het spirituele imago. Ik ben nuchter van aard en kon daar toen nog niet zo veel mee. Gaande weg, ging ik begrijpen dat het gewoon quantum physics is. Wetten van de natuur, zoals zwaartekracht. Je kunt deze inzetten.

Net als je brein. Ik meer ging steeds meer begrijpen over je onbewuste brein. Daarmee werd me dus ook steeds meer helder hoeveel ‘niet helpende overtuigingen’ ik daarin had opgeslagen. Ik besloot een creatrix® traject te ondergaan om die te overschrijven en heb daarna zelf de opleiding creatrix ® transformalogist® afgerond en besloten hier mijn werk van te maken.

Als je begrijpt dat 95% van ons handelen, onbewust gebeurd, dan snap je meteen de winst die er te behalen is, door bewuster naar het onderbewuste deel te kijken. Volg je me nog 😉 het goede nieuws is namelijk dat je dit deel kunt trainen en je kunt dus overtuigingen overschrijven.

Oké mijn boekentips;

09AKUtVA
Winkelwagen