fbpx

Yes! De aankoop van je RBS Transformatie programma is gelukt.

=> Let op! Je kunt mij via een onderstaande knop direct een mail sturen met daarin je voorkeurs dag en tijd voor je sessies.

Jouw helende reis is begonnen

Enorme dankbaarheid voel ik, omdat ik met je mee mag lopen op dit stuk van jouw reis. Ik wil je bedanken voor je vertrouwen en kijk er enorm naar uit om samen aan de slag te gaan.

Je hebt nu je 1e termijn voldaan. Voor de resterende 2 termijnen worden in de volgende maanden gefactureerd. Je zal 5dagen van te voren een factuur ontvangen via de mail met een daarbij behorend betaalverzoek via een tikkie. 

Mail mij aub alvast jouw voorkeursdagdelen  voor je consulten. Het gaat om steeds een vast dagdeel om de week.

Momenteel is ondanks het verdubbelen van de plaatsen per maand, een wachttijd van vier tot zes weken voor het 1e consult.

Daarnaast hoor ik ook graag of je naar de praktijk wilt komen of liever via zoom afspreekt. Dan verstuur ik je een link. Je kunt dat uiteraard ook afwisselen. Ik reageer binnen 24uur met geschikte opties voor jou.

Uit ervaring is inmiddels gebleken, dat het behandelen volgens dubbele lange consulten het meest effectief is. Dus de 6 sessies zijn samengevoegd tot 3 dubbele 1op1consulten van ongeveer 2uur. Daardoor hebben we meer ruimte om alles goed in kaart te brengen, tot de kern te komen en meteen te behandelen, zonder steeds onderbroken te worden. Verder ontvang je alles wat je nodig hebt digitaal. 

Voor de behandeling maakt online of in de praktijk niet veel uit. Dus afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft en je woonadres. 

  • De sessies duren ongeveer een uur en vinden plaats in mijn praktijkruimte of via zoom
  • Het adres is: Anna van Burenlaan 60, 2012 SM Haarlem. Op de 2e verdieping, 1e deur links.
  • Tijdens het traject ben ik beschikbaar voor jou via de mail. 

Voel je welkom en gezien.

Mijn visie
Mijn visie is holistisch. Als verpleegkundige wist ik snel fysiek weer te herstellen van mijn burn-outs, maar het kwam altijd weer terug en mijn gewicht herstelde niet meer. Ik ontdekte de kracht van je onderbewuste en je zelfhelende vermogen. Maar vooral hoeveel invloed ze allemaal op elkaar hebben. Helen doe je mijn inziens dus altijd op alle niveaus van je zijn; Fysiek, Mentaal, Emotioneel en Spiritueel.

Mijn missie
De specialist die ik destijds zocht bestond niet, dus dat ben ik besloten zelf te worden. Iemand die verstand heeft van alle vier die lagen, zodat je echt blijvend kunt afvallen, ontspannen en genezen.

Het is mijn missie geworden om zo veel mogelijk vrouwen te mogen helpen bij het helen van de onderliggende blokkades die ze klein houd. Blokkades die ten kosten gaan van je zelfvertrouwen, veel stress opleveren en er voor zorgen dat je niet af kunt vallen.

Mijn werkwijze
Ik werk vanuit mijn Holistische visie, waarbij lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar dus beïnvloeden, op een zo praktisch mogelijke wijze. Ik combineer daarin mijn medische kennis, met mijn sterk invoelende intuïtie.

Ik ben medisch geschoold en dus voorstander van de Westerse geneeskunde die vooral gespecialiseerd is in de symptoombestrijding.

Ik ben dit gaan combineren met de Oosterse, energetische geneeswijze, die vooral gericht is op de onderliggende oorzaak van een klacht.

Je hoeft niet eindeloos de pijn te voelen. We gebruiken het als richtingaanwijzer om bij de onderliggende blokkade achter jouw klacht.

Liefs Marian

Winkelwagen