fbpx

 8 Manieren waarop je nu zelf jouw cortisol levels kunt verlagen.

Yes, hier onder vind je de knop om direct de podcast te beluisteren. Je kunt eventueel ook kiezen voor de blog, als je een voorkeur hebt voor lezen.

Wel een super mooie timing. Momenteel heb ik nl een masterclass over afvallen en de 1e blokkerende factor is meestal hoge cortisol stresshormoon.

masterclass afbeelding2

 

Gratis Masterclass

Kijken wanneer het jouw uitkomt

Waarom jij niet kunt afvallen

Een lichaam creëren dat kan afvallen door het helen van de onderliggende blokkades.

Deze masterclass kan jouw leven gaan veranderen. Ben je daar klaar voor?!

 

Voel je weer vrij in je lichaam. Wanneer een systeem weer in balans wordt gebracht op de vlakken die het afvallen bemoeilijken, veranderd alles!

Je hebt echt voldoende wilskracht en doorzettingsvermogen! Ik weet hoe frustrerend het is als je alles hebt geprobeerd, van nieuwe diëten tot harder sporten en je zelfs lijkt aan te komen uiteindelijk.

Gek genoeg lukt het zonder dieet juist wel om af te vallen. Het dieet zet je lichaam namelijk in de overleef stand en dus in opslag, in plaats van verbranden.

Mensen die juist aankomen door stress, hebben vaak een bepaald lichaamstype en dat zegt veel over je stofwisseling bijvoorbeeld. Het verhoogde stresshormoon cortisol, zorgt vooral voor extra vet opslag op de buik. De hormonale disbalans is dan meestal 1 van de 4 onderliggende blokkades bij het afvallen.

Toen ik de kracht van het onderbewuste ontdekte, veranderde mijn leven. Destijds kwam ik ineens vele kilo’s aan, die ik er niet meer af kreeg. Ik snapte er niks van en had heel erg het gevoel dat mijn (over) gewicht helemaal niet klopte bij wie ik echt ben. Niemand leek me echt helemaal te kunnen helpen. Dus ik ben ik me zelf, naast mijn medische kennis, gaan verdiepen en gaan laten scholen op het gebied van het onderbewuste brein en energetisch systeem en vond daar de laatste 2 sleutels.

Uiteindelijk ben ik zelf die expert geworden die ik destijds zocht. Waar jouw systeem nu precies blokkeert om gemakkelijk af te kunnen vallen, leg ik je heel graag uit in mijn korte masterclass, die ongetwijfeld je leven gaat veranderen.

Exclusief voor vrouwen die nu klaar zijn voor een grote transformatie in hun leven. Klik hieronder om je in te schrijven. Je ontvangt ook een opname van 48uur, zodat jij rustig kunt kijken wanneer het jou uit komt.

Liefs Marian

Old pants are too big

Op welke vragen krijg je antwoord in deze masterclass

  • Hoe creëer ik een lichaam dat weer kan en wil afvallen?
  • Hoe ervaar ik meer ontspanning in mijn lijf en mijn leven?
  • Waarom andere fysieke klachten ook ineens kunnen verdwijnen zoals maagklachten, onrustige benen, ontstekingen, huidaandoeningen, etc.
  • Hoe het komt dat je ook meer vertrouwen en zekerheid ervaart wanneer deze blokkades geheeld zijn.
  • Hoe het komt dat je moeitelozer jouw grenzen gaat respecteren zonder schuldgevoel?
  • Hoe zorg je er voor dat je minder last hebt van de energie van anderen en je eigen energie meer in balans komt?
  • Hoe creëer je vanuit balans meer leven vanuit flow? Je mee laten voeren vanuit vertrouwen ipv tegen de stroom in zwemmen?

Afvallen, zo lukt het wel!

 

        Creëer een lichaam dat kan afvallen, door de onderliggende blokkades te helen.

Je kunt je hier inschrijven als je wilt. Hij gaat je veel helderheid geven en is nu gratis.

Hieronder kun je doorklikken naar de podcast en de blog.

innerlightcoaching.jpg
Winkelwagen