Gelukt! Je aanvraag voor het E-book; Beter uit je Burn-out is verwerkt!

Blijf op deze pagina & bekijk hieronder de video met een belangrijk persoonlijk bericht voor jou!

Mijn gratis E-book met daarin mijn 10 gouden sleutels om sneller en beter uit je burn-out te komen, zit binnen 5 minuten in je inbox. Niets ontvangen? stuur een mail via info@innerlightcoaching.nl

Voordat je deze pagina sluit WACHT nog heel even. Ik weet dat het nu even wat van je energie en je focus vraagt, maar vind het belangrijk genoeg om je nog even iets te delen over een eventuele volgende stap om snel verder te kunnen. Voor mij was dat namelijk wat het grootste verschil maakte. Het kwam op mijn pad en ik had totaal niet verwacht dat het zo veel en zo snel zou veranderen voor mij.

Deze training bied ik nergens los aan!

Maar omdat ik weet dat dit je echt gaat helpen, wil ik je eenmalig toch de kans bieden om laagdrempelig in te stappen.

Je hebt nu mijn E-book gedownload waar ik oprecht hele waardevolle en concrete tips in deel. Ze nemen je stap voor stap mee door het proces van beter worden. In de breedste zin van het woord.
Echter…
Er is nog natuurlijk nog nooit iemand beter en sneller uit haar burn-out gekomen door alleen het lezen van een E-book.

Maar omdat je mijn E-book hebt aangevraagd weet ik dat iets in jou echt klaar is voor de volgende stap. Jij wilt niet wachten tot dit weer voorbij is, maar zelf actie ondernemen. Dat je dit boek hebt aangevraagd, geeft aan dat je echt verder wilt, maar ook dat je er klaar voor bent. Daarom deel ik dit nu pas met je. Al wil iedereen sneller en beter uit haar burn-out komen, dit stuk is denk ik, niet voor iedereen. Het is niet voor iedereen om echt naar jezelf te kijken. Daar is wel wat moed voor nodig. Je hoeft het niet alleen te doen. Bovendien zal het daardoor wel veel sneller gaan!

Om je daarmee meteen op weg te helpen, wil ik je daarom ook mijn online video training zelfliefde heel goedkoop aanbieden. Het is voor jou nu zo van waarde.

In 10 dagen een basis voor meer rust en zelfvertrouwen van binnenuit.

Creëer voor jezelf een liefdevol gelukkig leven en een mindset die vóór je werkt.

Als je echt wilt dat er nu iets gaat veranderen, kun je nu gebruik maken van dit eenmalige aanbod en meteen starten met de training;

Zelfliefde Mindset de basis.
In plaats van € 69,- nu maar € 45,-.

Ben jij er klaar voor?!

openhaard-1152x1536

Ik leef nu bewust mijn mooiste leven en dat begon voor mij allemaal met een zelfliefde mini challenge.

In mijn online training; zelfliefde mindset basis, groeit je zelfvertrouwen en je gevoel van eigenwaarde. Het zijn 10 dagen lang elke dag een module. Bestaande uit een filmpje(s) van mij met inspirerende en verhelderende talk en daarbij horende vragen of opdrachten en/of meditatie/visualisatie en praktisch toepasbare tips. Het filmpje is altijd maar een minuut of 5 en kun je dus gemakkelijk elke dag inpassen. Het is zo opgebouwd dat je het vooral zelf gaat ervaren.

Het klinkt nu misschien nog een beetje vreemd, maar alles begint met de kennis van en liefde voor je zelf. Dat bepaald namelijk ook wat jij jezelf waard vind, hoe jij met jezelf omgaat en met anderen. Dat geeft een voorbeeld van hoe anderen met jou om gaan. Om het even meer concreet te maken;

 • Kun jij goed ‘nee’ zeggen tegen de ander?
 • Heb jij ook last van die stemmetjes in je hoofd, die je vertellen wat je allemaal niet kan, niet goed genoeg voor bent of niet kunt maken?
 • Weet je waar de energielek zit en hoe deze te stoppen?
 • Ben je de stress en dat geïrriteerde of opgejaagde gevoel zat?!
 • Wil je af van dat onrustige, verslagen en misschien wel wanhopige gevoel

Wordt de reden van een zelfliefde training al wat duidelijker;-)

Het zal je leven op meerdere vlakken veranderen. Alle verandering begint immers met bewustwording. Durf jij het al aan? Het is spannend ja. Mag het een spannend zijn?. Misschien voelt het ook exciting spannend, omdat er iets positief gaat veranderen. Weet ook dat als je echt anders wilt, dat dit altijd buiten je bekende gedrag ligt. Je zult jezelf meer dan dankbaar zijn en vergeet niet, dat je het niet alleen doet. Het geeft jou weer het roer van jouw leven en laat je voelen dat je een mooi mens bent, die in haar kracht staat.

Wat gaat de training jou verder concreet opleveren:

 • Meer zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde
 • Meer kiezen voor jezelf en vaker ‘Nee’ kunnen zeggen tegen de ander zonder schuldgevoel
 • Je grenzen respecteren
 • Meer innerlijke rust
 • Meer rust in je hoofd
 • Minder stress en opgejaagd gevoel
 • Inzicht in je volgende stap, hoe nu verder

De waarde die ik met je deel in deze training is eigenlijk belachelijk voor dit bedrag. Maar ik vind het oprecht zo belangrijk dat iedere vrouw de kans krijgt om haar zelfliefde te laten groeien. Dit is namelijk de basis voor een mooier leven. Het is dus mijn bijdrage aan een mooiere wereld. Ik neem je vooral mee in het bewustwordingsproces en groei door je zo veel mogelijk alles zelf te laten ervaren. Dan weet je wat voor jou interessant is om eventueel in te verdiepen of verder te groeien als je dat zou willen. Hij is in elk geval met heel veel liefde voor jou gemaakt.

In 10 dagen een basis voor meer rust en zelfvertrouwen van binnenuit.

Creëer voor jezelf een liefdevol gelukkig leven en een mindset die vóór je werkt.

Als je echt wilt dat er nu iets gaat veranderen, kun je nu gebruik maken van dit eenmalige aanbod en meteen starten met de training;

Zelfliefde Mindset de basis.
In plaats van € 69,- nu maar € 45,-.

Ben jij er klaar voor?!

Ik hoop zo dat je mee doet met de zelfliefde mindset basis training. Het geeft je de kans om het heft weer in eigen handen te nemen. Zo kan er moeiteloos, echt iets veranderen op korte termijn.

header

Ik wou zo dat ik dit toen eerder had geweten en deze concrete hulp beschikbaar had. Zit jij in een burn-out of probeer je één te voorkomen en ben je net zo ongeduldig als ik was. Wil jij controle terug over je leven en nog belangrijker; weer plezier hebben in het leven. Heb je ook de moed om jezelf dit te gaan gunnen..

Maar is de realiteit nu nog dat…

Je niet weet waar je moet beginnen en je bent in de war
Boos bent op jezelf. Hoe kan dit mij overkomen?! Ik ben toch geen watje! Ik ben een doorzetter!
Gestrest en opgejaagd gevoel je dag beheerst
Lastig vind om hulp in te schakelen en liever niet de deur uit gaat.

Je hebt van die watten in je hoofd en bent te moe om goed te zoeken naar hulp die klopt.

Mijn persoonlijk verhaal
Ik kwam 8 jaar geleden, na mijn scheiding in een burn-out terecht. Wat was dat een uitdaging! Mijn grootste uitdaging was het gevecht dat ik bleef voeren met mijzelf. Kon niet geloven dat mij dit was overkomen. Dat heb ik kunnen omzetten naar acceptatie toen ik tijdens mijn 2e burn-out, fysiek weer zo ziek werd, dat ik niet verder kon. Ik begreep dat ik mijn lijf blijvende schade zou berokkenen als ik nu niet zou stoppen er iets zou veranderen Toen kwam er een zelfliefde challenge op mijn pad. Dat was het moment dat ik er blijkbaar klaar voor was. Het gaf mij veel inzicht, maar vooral veel liefde en vertrouwen in en voor mijzelf. Ik was geen watje, maar juist te lang sterk geweest.

Nu gaat het vanzelf en voelt het moeiteloos om me vrij te voelen in het leven. Te leven als mijzelf en zonder stress. Nou ja, met heel veel minder stress;-)

Mijn inhoudelijke kennis
Van huis uit ben ik verpleegkundige. Dus daar komt mijn praktische inslag en medische kennis vandaan. Als leidinggevende in de zorg heb ik veel trainingen gevolgd op het gebied van menselijk gedrag. Mijn fascinatie voor de werking van het lijf, was er dus altijd al. Dat van het menselijk gedrag, kwam pas later. Als onderneemster groeide de interesse voor met name de werking van ons onderbewuste brein en stress, pas toen ik er zelf meer last van begon te krijgen. Ik verdiep me dus al jaren in die materie en lees er zo veel over als ik kan ( zie mijn boekentips) daarnaast heb ik vele trainingen en masterclasses gevolgd over dit onderwerp. Daarnaast heb ik de volgende relevante diploma’s: Creatrix® Transformologist, Acces Bars practitioner, Counselor en Stress- Counselor. Zelf heb ik ook altijd in geïnfesteerd ( nog steeds) in een persoonlijk Coach.

Hoe ziet de zelfliefde training eruit?

Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online omgeving. Hierin vind je:

 • De training bestaat uit 10 dagen, één module per dag.
 • Iedere les bestaat uit een filmpjes met een kleine inspirerende of verduidelijkende talk van mij van een paar minuten.
 • Daarbij zitten altijd informatieve teksten. Verhelderende vragen en/of oefeningen en/of meditaties/visualisaties en concrete tips. Zodat je het zelf kunt ervaren, doende kun je daadwerkelijk stappen zetten en gaan er echt dingen veranderen in je leven.
 • De luister en leestijd zal altijd maximaal 5minuten zijn, dan heb je nog 5 minuten voor de vragen of oefeningen. De meditaties duren iets langer. Deze meditaties zijn visualisaties, waarin ik je meeneem en jij alleen hoeft te luisteren. Dus ook heel erg geschikt voor beginners.

Doe mee aan de Zelfliefde training de basis. Lekker vanuit je eigen stoel of bed. In deze 10 dagen durende training leer je hoe je stap voor stap kan groeien in jouw zelfliefde mindset, waardoor de basis van jouw leven kan veranderen.

Als jij je immers anders voelt vanbinnen, gaat het er anders uit zien van buiten. Trust me!

de volgende modules komen in de basis aanbod;

Dag 1 Zelfliefde mindset trainen
Dag 2 Zelfbewustzijn
Dag 3 Leer jezelf beter kennen
Dag 4 Mindset
Dag 5 Selftalk
Dag 6 Selfcare
Dag 7 Je grenzen
Dag 8 Je eigen waarden
Dag 9 Loslaten
Dag 10 Verandering

In 10 dagen een basis voor meer rust en zelfvertrouwen van binnenuit.

Creëer voor jezelf een liefdevol gelukkig leven en een mindset die vóór je werkt.

Als je echt wilt dat er nu iets gaat veranderen, kun je nu gebruik maken van dit eenmalige aanbod en meteen starten met de training;

Zelfliefde Mindset de basis.
In plaats van € 69,- nu maar € 45,-.

Ben jij er klaar voor?!

Ik hoop zo dat je mee doet met de zelfliefde mindset basis training. Het geeft je de kans om het heft weer in eigen handen te nemen. Zo kan er moeiteloos, echt iets veranderen op korte termijn.

Winkelwagen