fbpx

Gelukt! Je aanvraag voor het E-book; Beter uit je Burn-out is verwerkt!

Bekijk hieronder de video met een belangrijk persoonlijk bericht voor jou!

Het E-book met daarin mijn 10 gouden sleutels om sneller en beter uit je burn-out te komen, zit binnen 5 minuten in je inbox. Niets ontvangen? Stuur dan even een mail via info@innerlightcoaching.nl

Let op! Je ontvangt straks via de bevestigingsmail  nog een persoonlijke korting voor de online zelfliefde mindset videotraining.

Om de 1e stap nu nog makkelijker en kleiner te maken, heb ik een Hypnose mp3 uit de training, verder voor je uitgewerkt! Dus die kun je eventueel eerst uitproberen.

Hypnose mp3 om snel en makkelijk je zelfvertrouwen van binnenuit te versterken.

 

                         Een gouden kans om moeiteloos de 1e stap te zetten naar                             een leven vanuit rust en zelfvertrouwen.

Als je echt wilt dat er nu iets gaat veranderen, kun je nu alvast gebruik maken van dit eenmalige aanbod en meteen starten met de hypnose;

Hypnose mp3 Zelfvertrouwen vergroten + instructievideo
Nu voor maar € 11,- incl.

Ben jij er klaar voor?!

Waarom deze kleine tool, zo effectief is

Met hypnose kan je op diepere lagen komen van ons bewustzijn. In die lagen, liggen veel van onze belemmerende overtuigingen vast. 

Dat is dus ook de plek waar je bijvoorbeeld je innerlijke zelfvertrouwen ervaart. 

Dit kun je pijnloos en in korte tijd verstevigen!

Het gaat je echt al heel veel opleveren.

Dus het is niet zo zeer van belang wat je bewust weet, maar wat je onderbewust gelooft is bepalend voor je gevoel en je gedrag.

Hoe meer je erkenning en bevestiging je voelt voor jezelf, hoe minder je dit buiten jezelf hoeft te zoeken. Dat geeft innerlijke rust. Wat je voelt, straal je uit. Dat is dus ook waar anderen op reageren.

Deze hypnose gaat jou concreet de eerste stap opleveren naar:

 • Je zelfvertrouwen versterken op onbewust niveau
 • Groei in je gevoel van eigenwaarde
 • Positiever zelfbeeld
 • Kans om 1 van jouw belemmerende overtuiging te overschrijven
 • Ervaren wat het werken met het onderbewuste voor jou kan doen
 • Meer innerlijke rust
 • Meer rust in je hoofd
 • Meer landen in je lijf
 • Minder gestrest en opgejaagd voelen
 • Meer voor jezelf te gaan kiezen en vaker ‘Nee’ kunnen zeggen tegen de ander zonder schuldgevoel
 • Je grenzen beter gaan respecteren

Wat is een hypnose eigenlijk precies?

Hypnose is niks anders dan een staat van bewustzijn waarin je onderbewuste ontvankelijk is voor suggesties en toegankelijk is om antwoorden te verkrijgen vanuit jouw innerlijk weten.

Dit is een brein frequentie, ook wel theta genoemd, waarin je ook verkeert vlak voordat je in slaap valt. Dus je lichaam en je bewuste mind zijn helemaal ontspannen en je onderbewuste mind, kan dan juist heel helder zijn.

Bij de hypnose, zit ook een instructie video, zodat je helemaal voorbereid aan deze reis begint. Het is absoluut ongevaarlijk en gaat je meer opleveren dan je van te voren waarschijnlijk verwacht. Ik wens je heel veel succes met dit prachtige cadeautje aan jezelf.

openhaard-1152x1536

Bewust je mooiste leven creeren, begint met meer zelfvertrouwen van binnenuit.

Mijn werkwijze
Ik ben een intuïtieve coach en hanteer een holistische visie, waarbij lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar dus beïnvloeden. Mijn medische kennis en kennis van de onderbewuste mind, combineer ik met wetenschap op het gebied van kwantumfysica en de wet van aantrekkingskracht. Ik werk heel praktisch en to the point met veel empathie en humor. In mijn werk maak ik gebruik van mijn sterk invoelende intuïtie, om zo snel mogelijk bij de oorzaken achter jouw klacht te komen.

Je hoeft niet eindeloos de pijn te voelen. We gebruiken het als richtingaanwijzer om bij de oorzaak van je problemen, klachten, angsten en pijn te komen.

Als we die ontwortelen en overschrijven, kun je in vrijheid leven zoals jij dat wilt en niet op wilskracht overleven. Daar komt het in het heel kort op neer.

Het klinkt nu misschien nog een beetje vreemd, maar alles begint met je zelfvertrouwen en liefde voor je zelf. Dat bepaald namelijk ook wat jij jezelf waard vind, hoe jij met jezelf omgaat en met anderen. Dat geeft een voorbeeld van hoe anderen met jou om gaan. Om het even meer concreet te maken;

 • Kun jij goed ‘nee’ zeggen tegen de ander?
 • Heb jij ook last van die stemmetjes in je hoofd, die je vertellen wat je allemaal niet kan, niet goed genoeg voor bent of niet kunt maken?
 • Ben je de stress en dat geïrriteerde of opgejaagde gevoel zat?!
 • Twijfel je vaak en voel jij je snel schuldig naar de ander?!

Wordt de reden van een stevig zelfbeeld je al wat duidelijker;-)

 

header

Ik had gewild dat ik dit toen had geweten en deze concrete hulp beschikbaar had! Het had me jaren nodeloos vechten en doorgaan op wilskracht, bespaard. Zit jij in een burn-out of continue stress en ben je net zo ongeduldig als ik was. Wil jij controle terug over je leven en nog belangrijker; weer plezier hebben in het leven. Dan is dat echt mogelijk. Ik rijk je hierbij graag de eerste helpende stap aan naar het vinden van jouw innerlijke rust.

Creëer meer zelfvertrouwen van binnnuit

Mijn persoonlijk verhaal

Ik kwam 10 jaar geleden, na mijn scheiding in een burn-out terecht. Wat was dat een uitdaging! Mijn grootste uitdaging was het gevecht dat ik bleef voeren met mijzelf. Kon niet geloven dat mij dit was overkomen. Dat heb ik kunnen omzetten naar acceptatie toen ik tijdens mijn 2e burn-out, fysiek weer zo ziek werd, dat ik niet verder kon. Ik begreep dat ik mijn lijf blijvende schade zou berokkenen als ik nu niet zou stoppen er iets zou veranderen Toen kwam er een coaching traject en een zelfliefde training op mijn pad en het veranderde mijn leven.

Ik was geen watje, maar juist te lang sterk geweest.

Er kwam een verandering in de basis van wat ik onderbewust geloofde. Ging beter naar mijn grenzen en energie beter luisteren, waardoor ik het niet langer op wilskracht hoefde te doen

Mijn inhoudelijke kennis

Van huis uit ben ik verpleegkundige. Dus daar komt mijn praktische inslag en medische kennis vandaan. Als leidinggevende in de zorg heb ik veel trainingen gevolgd op het gebied van menselijk gedrag. Mijn fascinatie voor de werking van het lijf, was er dus altijd al. Dat van het menselijk gedrag, kwam pas later. Als onderneemster groeide de interesse voor met name de werking van ons onderbewuste brein en stress, pas toen ik er zelf meer last van begon te krijgen. Ik verdiep me dus al jaren in die materie en lees er zo veel over als ik kan ( zie mijn boekentips) en heb ik vele trainingen en masterclasses gevolgd over dit onderwerp.

Daarnaast heb ik de volgende relevante diploma’s: Stresscounselor, Hypno en regressie therapeut, Transformatiecoach, Systemisch coachen, Verpleegkundige, NLP practitioner, EFT (tapping) practitioner en daarnaast heb ik ook een opleiding Reiki en Access bars gedaan om meer te leren over energie en waar het zich vast zet in je lichaam. Nog belangrijker, hoe je het weer kunt mobiliseren. Zelf heb ik ook altijd geïnfesteerd ( nog steeds) in een persoonlijk Coach.

Hypnose mp3 om snel en makkelijk je zelfvertrouwen van binnenuit te versterken.

Een gouden kans om moeiteloos de 1e stap te zetten naar een leven vanuit rust en zelfvertrouwen

Als je echt wilt dat er nu iets gaat veranderen, kun je nu alvast gebruik maken van dit eenmalige aanbod en meteen starten met de hypnose;

Hypnose mp3 Zelfvertrouwen vergroten + instructievideo
Nu voor maar € 11,- incl.

Ben jij er klaar voor?!

Ik hoop zo dat je mee doet met de hypnose zelfvertrouwen versterken. Het is de eerste stap naar een zelfliefde mindset en geeft je de kans om het heft weer in eigen handen te nemen. Zo kan er moeiteloos, echt iets veranderen op korte termijn.

Winkelwagen