fbpx

Hypnose mp3 zelfvertrouwen vergroten

Ben je helemaal klaar met die verlammende angst, gevoel van falen, schaamte, schuld of andere continue stress?!

Dan zit je hier echt op de juiste plek! Dit is een kleine stap, die je meteen veel oplevert.

Dit is een hypnose om direct je zelfvertrouwen van binnenuit te versterken. Daarmee zet je een belangrijke stap in het creëren van een leven voor jezelf, vanuit rust en zelfvertrouwen. Nu voor maar 11 euro!

Doordat je meer vertrouwen en erkenning van binnenuit gaat ervaren, hoef je dit minder buiten jezelf te zoeken. Dat geeft innerlijke rust!

Wat je voelt, straal je uit. Dat is dus ook waar anderen op reageren. Het begint dus allemaal met je zelfvertrouwen. En dat heb ik het over de werkelijke vertrouwen van binnenuit en niet hoe jij je voordoet bewust of onbewust. Als je vervuld bent met zelfvertrouwen, straal je dat uit. Bovendien voel je je vrij om goed voor jezelf te zorgen en te doen wat goed is voor jou. Het zal dus vanuit de kern je leven veranderen.

Wat je nu alvast zou kunnen doen, is je onderbewuste zelfvertrouwen een boost geven. Je zelfvertrouwen versterken op onderbewust niveau. Dat is namelijk wat van belang is. Niet zo zeer wat je bewust weet, maar wat je onderbewust gelooft is bepalend voor je gevoel en je gedrag.

Dus als je nu direct actie wilt ondernemen, is dit een gouden kans!

Het gaat je echt al heel veel opleveren.

Wat is een hypnose eigenlijk precies?

Hypnose is niks anders dan een staat van bewustzijn waarin je onderbewuste ontvankelijk is voor suggesties en toegankelijk is om antwoorden te verkrijgen vanuit jouw innerlijk weten.

Dit is een brein frequentie, ook wel theta genoemd, waarin je ook verkeert vlak voordat je in slaap valt. Dus je lichaam en je bewuste mind zijn helemaal ontspannen en je onderbewuste mind, kan dan juist heel helder zijn.

Bij de hypnose, zit ook een instructie video, zodat je helemaal voorbereid aan deze reis begint. Het is absoluut ongevaarlijk en gaat je meer opleveren dan je van te voren waarschijnlijk verwacht. Ik wens je heel veel succes met dit prachtige cadeautje aan jezelf. Hier ga jij geen spijt van krijgen.

Praktisch

  • Hypnose mp3 die je meteen kunt gebruiken
  • Er zit een instructievideo bij, zodat je weet wat je doet
  • 100% veilig
  • Blijvend beschikbaar voor je
  • Uitwisseling is eenmalig maar € 11,- incl.

Disclaimer: De resultaten kunnen variëren. Hypnose is geen vervanging voor reguliere therapie of behandeling. Bij twijfel altijd eerst je arts raadplegen.

Winkelwagen