fbpx

ReBalance your System

Jouw helende reis

Je verlangt er naar om weer te kunnen ontspannen., afvallen en /of te genezen. Je wilt stoppen met pleasen, perfectioneren en presteren en zonder schuldgevoel je grenzen kunnen respecteren. Het mag anders, maar je weet niet hoe.

Je systeem is ergens uit balans geraak en blijft maar aan staan. Je stress klachten worden maar erger. Je lichaam laat je voor je gevoel steeds meer in de steek en het gekwetter in je hoofd wordt alleen maar erger. Dit mag nu stoppen!

Is dit programma voor jou?

 • Je komt aan door langdurige stress en kunt niet meer afvallen

 • Je bent empathisch en voelt je veelal verantwoordelijk voor anderen. Wanneer je hier niet aan toegeeft, merk je dat schuldgevoel opspeelt

 • Ontspannen? Hoe dan eigenlijk?! Dat lukt je niet zo goed meer de laatste tijd

 • Je kunt niet genezen van je fysieke klacht zoals ontstekingen, maagklachten of huidaandoening etc

 • Je piekert en over analyseert vaak

 • Je ervaart vaak een gevoel van innerlijke onrust

 • Je wordt er gek van om steeds bezig te zijn met de mening van de ander

 • Je vind het lastig om je ruimte in te nemen en je grenzen aan te geven

 • Je ervaart fysieke onrust. Denk bijvoorbeeld aan, slechter slapen, meer hoofdpijn, last van je maag of borstbeen, slechtere concentratie, ruis in je oren of restless legs.

 • Maar je merkt vooral dat je een korter lontje hebt en moe bent

 • Je ervaart een hoge (werk)druk en legt de lat altijd hoog

 • Je hebt langdurig last van angsten of zorgen

R6ada75583a79335e5e1f96f7e8f856d8

Stel je eens voor...

Dat je geen goedkeuring of erkenning meer nodig hebt van de ander. Dan valt gedrag als prestatiedrang, pleasen, perfectionisme etc weg.

Wanneer jouw triggers, saboteurs, angsten, blokkades zijn geheeld en je onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen zijn overschreven, ben je vrij om jezelf te zijn.

Je systeem komt dan weer in balans waardoor je kunt gaan ontspannen, afvallen en genezen.

Vanuit een dieper zelfvertrouwen ga jij makkelijk je ruimte nemen en je grenzen aangeven, zonder stress of schuldgevoel.

Als je systeem niet meer steeds ‘ aan staat “, stopt dat gekwetter in je hoofd. Hoe lekker zou dat zijn. lekker rustig…

Hoe gaat dit programma jou precies helpen?

Het persoonlijke RBS® Transformatieprogramma

Creëert in 4 stappen een doorbraak in het helen van de onderliggende reden dat jouw systeem uit balans is geraakt. De oorzaak dat jij niet kunt afvallen, genezen of ontspannen. De blokkades (onverwerkte emoties, angst, pijn) worden geheeld en losgelaten, patronen doorbroken en onderbewuste overtuigingen overschreven. RBS verstevigd je zelfvertrouwen van binnenuit, doordat je steeds dichter bij je ware zelf komt.

Daardoor kun je ook stoppen met pleasen, perfectioneren en presteren. Je systeem hoeft niet meer de hele tijd "aan te staan" en jij kunt weer ontspannen en gaan leven vanuit meer flow.

De doorbraak in het achterhalen van de onderliggende reden van jouw mentale of fysieke klacht zorgt er voor dat je meer rust en zelfvertrouwen ervaart van binnenuit. Daardoor kun je ontspannen en meer vanuit flow gaan leven. 

Het is geen toeval dat jouw systeem de hele tijd op scherp staat. het is geen domme pech dat je nu weer vast loopt. Dit is een onbewust patroon, bedoeld om jou te beschermen.

Wanneer je niks doet

Zal er dus ook niks veranderen. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Er zal niks positief veranderen. Maar je systeem zal steeds meer uit balans raken en je chronische stress klachten zullen altijd verergeren. Je systeem heeft namelijk een geheugen en stress stapelt.

Ze beginnen subtiel bv:

 • Slechter slapen
 • Slechter geheugen en concentratie
 • Meer depressieve gedachten
 • Meer beren op de weg
 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn
 • Prikkelbaarder
 • Kleine ontstekinkjes
 • Beetje extra gewicht op je buik
 • Vaker ziek
 • Gevoeliger voor schimmeltjes

Maar als je er niets aan doet, zal het altijd verergeren bv:

 • Maagproblemen / Hartzeer
 • Ernstigere ontstekingen
 • Uitvalsverschijnselen
 • Paniekaanvallen
 • Ernstig gewichtstoename en niet af kunnen vallen
forest-path-post-sun-sunlight-morning-637456-pxhere.com

Een nieuw begin!

Een begin van een nieuw deel van je leven. Doordat je niet meer belemmerd wordt door het gekwetter in je hoofd, de zorgen, al het oude dat je deed en onbewust geloofde over jezelf, krijg jij meer grip op je leven.

Je neemt eigenaarschap over je leven. Je gaat jezelf met meer liefde en respect behandelen vanuit diep zelfvertrouwen. Je vind daardoor meer innerlijke rust en wordt steeds minder getriggerd. Jij staat aan het roer van jouw leven.

Je staat niet meer steeds in de overleefstand, waardoor je kunt ontspannen. Bovendien veranderd de focus van je mind, waardoor je meer geluksmomenten en flow ervaart in je leven.

Ons onderbewuste, is verantwoordelijk voor meer dan 95% van ons gedrag. Dat hadden oa Einstein en Freud al aangetoond. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer methoden om hier zelf invloed op uit te oefenen.

 

ijsberg freud

De kracht van het onderbewuste

Wanneer jij bijvoorbeeld onbewust gelooft dat je van waarde moet zijn om liefde te verdienen, is de kans heel groot dat je heel hard gaat werken, in de hoop waardering te krijgen. Dit kan weer leiden tot bewijsdrang. 

Als je dan op wilskracht, minder hard gaat werken om niet over je eigen grenzen te gaan, zal je innerlijke onrust gaan groeien en je zelfvertrouwen afnemen. 

Als je die overtuiging heelt en je eigenwaarde versterkt, zal je veel gemakkelijk minder kunnen werken. 

Wat dit transformatie programma zo waardevol maakt

1

Betaalbaar en binnen relatief kort tijdsbestek

Door de combinatie van de privé consulten, gecombineerd met de livedagen, is het mogelijk om binnen een korte tijd en binnen een aantrekkelijk budget, een grote transformatie door te maken.

2

Life changing tools

Waardevolle kennis en veranderingen voor de rest van je leven. Bovendien vaak nieuwe vrienden voor het leven, doordat de livedagen met gelijkgestemde mensen is. 

3

Begeleiding van een professioneel therapeut met medische kennis en met ruime ervaring

Als gediplomeerd Verpleegkundige, Stress-counselor en Hypno en Energetisch Therapeut werk ik al jaren met mensen zoals jij. In mijn werk combineer ik mijn professionele en mijn persoonlijke kennis voor de juiste aandacht.

1

Helderheid over een oplossing voor de lange termijn

We gaan niet alleen aan de slag met de symptomen, maar juist de onderliggende reden oplossen. Dus dat geeft verandering voor de rest van je leven. 

Thema's livedagen

Onderaan deze pagina vind je de eerst volgende livedagen. Voor de 1e livedag vind het 1e privéconsult plaats.

Eerstvolgende live dagen:

Zaterdag 25-11-23 en zaterdag 06-01-24             Gesloten

Zaterdag 10-02-2024 en zaterdag 11-05-2023    Open

Wat is stress en wat gebeurd er in mijn lijf?

Als je weet waar de schakelaar zit in je zenuwstelsel, kun je deze gemakkelijk bedienen.

We gaan jouw stress in kaart brengen.

Als je weet wat jou stress geeft, kunt je dit gemakkelijker verminderen in je leven.

Creëer een mindset die voor jou werkt ipv één die je steeds tegenwerkt om gezond en ontspannen te leven. 

Je onderbewuste brein bepaald voor meer dan 95% jouw gedrag.

Begrijp hoe je deze kunt beïnvloeden en je hebt een hele krachtige tool voor je leven.

Wat is je zelfbeeld?

Hoe is deze beschadigd geraakt en je dit weer helen.

Daarnaast ga ik je technieken leren om je zelfvertrouwen te vergroten en doen we een heling om je zelfvertrouwen meteen te versterken.

Wat is je innerlijk kind en waarom is ze zo belangrijk.

Wat is de onvervulde behoefte van dit kindje en hoe kan die helen. 

 

Je fysieke en mentale stressklachten, kunnen alleen helen wanneer de onderliggende emotionele blokkade is opgeruimd en de belemmerende overtuiging is overschreven. 

Ik leer je technieken en geef je informatie waar je de rest van je leven iets aan hebt. Waarmee jij jezelf steeds kunt bevrijden en weet wanneer er een blokkade aanwezig is.

Je fysieke en mentale stressklachten, kunnen helen wanneer de onderliggende emotionele blokkade is opgeruimd en de belemmerende overtuiging is overschreven. 

Ik leer je technieken en we gaan individueel een heling doen op een overtuiging die jou belemmerd. 

Inmiddels heb je beeld van de onderliggende reden van je klacht.

Een aantal gaan we individueel al helen en de rest doen we in de privésessie. 

transformatie traject

Wie ben ik?

Na mijn 3e burn-out had ik veel stressklachten. De meeste merkte ik zelf niet op als zijnde stressklachten. Niet eens als klacht soms, omdat ik er zo aan gewend was. Maar toen ik ineens veel aankwam en vooral niet af kon vallen, meerdere organen ontstoken waren en daarnaast overgangsklachten ervaarde ,kwam ik er achter dat ik last had van een hormonale disbalans.

Daarnaast merkte ik dat in mijn beleving kleine beetjes stress, mijn lichaam direct verkrampte. Ik ging vergeten, voelde me heel onrustig ( overprikkeld) restlesslegs en mijn, rug, maag en borstbeen gingen weer zeer doen. Dat had weer effect op mijn slaap, humeur en concentratie. Alles heeft effect op elkaar.

Jaren ben ik op zoek geweest naar iemand die verstand had van alle aspecten van stress, hormonen, hsp, fysieke ontspanning en neurologische programmeringen.

Ik kwam er na jaren onderzoek tot het besluit, dat ik zelf die specialist ging worden, die ik zocht voor mezelf.

Als o.a. gediplomeerd Verpleegkundige, Stress-counselor, Transformatie coach, Hypno en Energetisch Therapeut, heb ik besloten deze kennis en ervaring te bundelen en vrouwen te gaan helpen om sneller Rust en Ontspanning terug te vinden in hun lichaam en hoofd.

Vanuit oprechte aandacht en verbinding, help ik vrouwen blijvend herstellen van hun fysieke, mentale, emotionele en energetische stressklachten en help ze hun leven te transformeren door ze te helpen zichzelf te bevrijden van de druk die ze zichzelf onbedoeld opleggen en alle andere onbewuste saboteurs in de vorm van belemmerende patronen en overtuigingen die voor meer dan 95% je leven regeren. Dit combineer ik met mijn medische kennis. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar namelijk volledig. Dus voor ontspanning en heling, is het essentieel om beide te belichten.

Wat je krijgt

 • 2 Live dagen geheel verzorgd bij Marian aan de keukentafel op kantoor, met gelijkgestemde vrouwen.
 • Dag 1 gaat over Ontspannen, Onderbewuste mind en Opbouw van zelfvertrouwen.
 • Dag 2 gaat over het helen van je Innerlijk kind, Onderbewuste belemmerende overtuigingen en Emotionele blokkades.
 • 3 x 1 Op1 Privé sessies van 2uur in de praktijk of online om jouw belemmerende issues aan te pakken.

 

 

 

Afbeelding1

Praktisch

Rebalance your system

Jouw helende reis

  • Op maat gemaakt individueel Transformatie programma, voor veel aandacht, kennis en verbinding, om een doorbraak en een grote transformatie voordeliger mogelijk te maken in minder tijd.
  • Combinatie van Privé consulten en live dagen met kleine groep gelijkgestemde bij Marian aan de keukentafel in de praktijk.
  • 2 Live dagen in ons intieme groepje gelijkgestemde, voor meer aandacht, informatie, herkenning en erkenning, wat zorgt voor snel resultaat. De dagen zijn van 10:30u tot 16u in Haarlem. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging met alle informatie.
  • 2 lange 1 op 1 privé sessies van 1,5uur. Dat kan in mijn praktijkruimte of online. De eerste vind plaats voorafgaand aan de livedagen en stemmen wij samen af via de app. Koop je aan via de Masterclass aanbieding, dan krijg je een 3e sessie cadeau.
  • Na je aankoop, ontvang je direct een mail met daarin alle informatie. Daarnaast een link naar de app van Marian, zodat je meteen je voorkeursmomenten voor je privé sessies door kunt geven. Zij beantwoord je binnen 24uur.
  • De onderliggende (bewuste en onbewuste) trauma's en pijn, kunnen we helen, zonder dat jij ze allemaal uit hoeft te spreken.
  • Gebruik van erkende methodes als o.a. NEI, EFT Tapping, Matrix, NLP, Hypnose, Regressie of vormen van EMDR.
  • Gebruik van de kennis over Westerse geneeskunde in combinatie met de Oosterse en Energetische Geneesleer.
  • Niet tevreden, geld terug garantie

Eerstvolgende live dagen:

Zaterdag 25-11-23 en zaterdag 06-01-24           Gesloten

Zaterdag 10-02-2024 en zaterdag 11-05-2023  Open

 

Nu nog met masterclass promotiekorting van 1000

Van 2500

Voor 1500

Je kunt direct starten

Ben je klaar voor een nieuw begin. Een schone lei. Die jij kunt gaan vormgeven. Ben je klaar met overleven en klaar voor ontspanning en joy
Dan nodig ik je uit om bij mij aan te schuiven ‘ aan de keukentafel ‘ . Waar jij grip op je leven gaat terugnemen.
Dus ben je bereid om all-inn te gaan en je over te geven zodat jij kunt helen. Dan kan dit de meest magische transformerende reis van je leven worden. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

De uitwisseling van deze totale persoonlijke helende reis is 1500 wanneer je in 1x voldoet.

De uitwisseling in 6 overzichtelijke termijnen bedraagt 5x 330 

Het eerste termijn is 1050, waar direct de 1000 korting in mindering wordt gebracht. Je bent er nu dus bij voor 50

Winkelwagen