fbpx

Her programmeer je onderbewuste programma's en overtuigingen

Het ontwortelen en overschrijven van de onbewuste patronen en overtuigingen die jou niet langer dienen. Dat zorgt direct voor veel meer ontspanning.

Daarnaast werken aan een mindset die vóór jou werkt, in plaats van één die je belemmerd om het leven te creëren dat je wilt. Dat zorgt voor voor nog meer innerlijke rust.

Naast het fysiek herstellen van je stressklachten, is het essentieel om ook je onderbewuste patronen te helen. Op die manier creëer je gemakkelijker een nieuw leven.

Wanneer je deze gewoon in takt zou laten,

Is dat als rijden met je voet op de rem.

Hier vind je de mogelijkheid om binnen korte tijd, jezelf te ontdoen van de patronen en overtuigingen die jou onbewust belemmeren om vanuit ontspanning en zelfvertrouwen, te leven.

Ons onderbewuste, is verantwoordelijk voor meer dan 95% van ons gedrag. Dat hadden oa Einstein en Freud al aangetoond. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer methoden om hier zelf invloed op uit te oefenen.

Wanneer jij bijvoorbeeld onbewust gelooft dat je van waarde moet zijn om liefde te verdienen, is de kans heel groot dat je heel hard gaat werken, in de hoop waardering te krijgen. Dit kan weer leiden tot bewijsdrang. 

Als je dan op wilskracht, minder hard gaat werken om niet over je eigen grenzen te gaan, zal je innerlijke onrust gaan groeien en je zelfvertrouwen afnemen. 

Als je die overtuiging heelt en je eigenwaarde versterkt, zal je veel gemakkelijk minder kunnen werken. 

Ik ga je helpen om steeds meer verbinding te maken met jouw authentieke zelf. Stuk voor stuk je onbewuste zelfveroordelingen, overtuigingen en andere blokkades die een muurtje rond je hart zijn gaan vormen, helpen helen. De zogenaamde maskers zullen dan ook vanzelf steeds meer verdwijnen en pijn, trauma en andere blokkades kunnen helen. Daardoor kun je steeds meer verbinden met je ware zelf. Je kunt dan zijn wie je echt bent, vanuit een kloppend zelfbeeld. Dat creëert direct meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Daardoor gaat het steeds gemakkelijk zijn om te ontspannen en je eigen grenzen te respecteren.

Dat klinkt misschien heel spannend en dat mag het ook zijn. Het zal alleen nooit vervelender zijn, dan alles laten zoals het is. Al verteld je brein je soms iets anders. Die wil je graag houden waar je zit. Je oerbrein vind dat het bekende voor jou veilig betekend. Je brein is geprogrammeerd om jou veilig te houden, niet om jou ontspannen en gelukkig te krijgen.

Ik wou dat ik je alvast een glimp kon laten ervaren van hoe het voelt wanneer je jezelf bevrijd van een belemmerende overtuiging.....

Praktisch

  • Op maat gemaakt programma
  • Privé coaching/ therapie
  • Praktische tips en oefeningen om direct toe te passen
  • De onderliggende (bewuste en onbewuste) trauma's en pijn, kunnen we helen, zonder dat jij ze allemaal uit hoeft te spreken.
  • Gebruik van erkende methodes als o.a. EFT Tapping, Matrix, NLP, Hypnose, Regressie of vormen van EMDR of Scrambelen.
  • Duur van 3 maanden
  • 5x live sessie (75min) in praktijk ruimte Haarlem of via Zoom
  • Niet tevreden, geld terug garantie

 

Uitwisseling 880,-

Deze maand nog voor 500,- excl

Voor onderneemsters vallen deze kosten uiteraard onder; persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Voor werknemers zijn vergoedingen voor herstel van een Burn-out of stressklachten, vaak mogelijk via de werkgever. Informeer hierover bij je werkgever/ personeelszaken.

Winkelwagen