Online training zelfliefde mindset groei

Online training zelfliefde mindset groei

In 14 dagen meer geluk ken zelfvertrouwen van binnenuit.

Creëer voor jezelf een liefdevol leven en een mindset die vóór je werkt.

Doordat jouw gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde nog verder gaat groeien. Je bent je al bewuster van jezelf en wat je nodig hebt. Nu kun je de concrete tools uit deze training meteen gaan toepassen om je leven blijvend positief te veranderen.

Toen ik eenmaal had ervaren wat de groei van mijn zelfliefde mindset voor mij had gedaan in tijden van mijn burn-out, liet dit onderwerp mij niet meer los. Ik ben er jaren lang gegaan. Iedere training, workshop, masterclass en webinar die ik kon vinden over zelfliefde heb ik gevolgd en stapels boeken verslonden. Het bracht mij niet alleen meer zelfvertrouwen, waardoor ik me vrijer ging voelen in mijn leven. Maar zorgde ook voor grote verandering in mijn energie, mijn plezier en de relatie met de mensen om mij heen. De stress bleef afnemen en de negatieve gedachten en twijfels in mijn hoofd nemen me nooit lang meer mee. Ik geloof ze gewoonweg niet meer. Ik ben me bewust waar me grenzen liggen en respecteer ze met gemak. Daardoor ben ik gewoonweg gelukkiger en leef ik steeds meer mijn mooiste leven…

Doordat jij je steeds meer bewust bent van jezelf en jouw eigenwaarde, kun je meer begrip en compassie voor je zelf voelen. Je gaat beter voor jezelf zorgen en het vertrouwen in jezelf groeit.

Wat gaat deze training jou opleveren?

 • Meer zelfvertrouwen
 • Meer eigenwaarde en compassie voor jezelf
 • Kennis over hoe je veranderingen doorvoert in je leven
 • Het vertrouwen dat je het kunt
 • Beter je grenzen respecteren
 • ‘Nee’ zegen tegen de ander zonder schuldgevoel
 • Meer innerlijke rust en balans in je leven
 • Meer grip op je energie
 • Meer grip op de stress in je leven
 • Meer grip op de negatieve gedachten in je hoofd
 • Minder twijfels over jezelf

De training ziet er als volgt uit:

 • De training bestaat uit 14 dagen, één onderwerp per dag.
 • Iedere dag is een module opgebouwd in drie delen.
 • Iedere module bestaat uit één of twee filmpjes met een concrete inspirerende verduidelijkende talk van mij van een paar minuten.
 • Daarbij zitten altijd korte informatieve teksten. Verhelderende vragen en/of oefeningen en/of meditaties/visualisaties en concrete tips. Zodoende kun je vooral ervaren voor jezelfinzichten op doen en dus daadwerkelijk stappen zetten. Er zullen dus echt dingen gaan veranderen in je leven.
 • De luister en leestijd zal totaal altijd maximaal 10minuten zijn, dan heb je nog 10 minuten voor de vragen of oefeningen. De meditaties duren iets langer. Deze meditaties zijn visualisaties, waarin ik je meeneem en jij alleen hoeft te luisteren. Dus ook heel erg geschikt voor beginners.

Als jij jezelf nog meer leert liefhebben, ga je beter voor jezelf zorgen en leven vanuit zelfvertrouwen. Dat levert je direct vrijheid op!

Wil jij je minder onzeker voelen en meer schijt hebben aan wat andere denken?

Misschien wil je minder stress ervaren en je niet altijd zo gehaast of opgejaagd voelen. Wil je niet meer al die ballen in de lucht houden, nu echt gaan afvallen of je gewoon niet langer steeds zo angstig of down voelen. Je zelfvertrouwen mag misschien best wat groeien. Je voelt je wellicht onrustig en verlangt naar meer rust in je hoofd. Rust in jezelf. Heb je het gevoel dat je daar niet genoeg discipline voor hebt?. Denk je dat je nou eenmaal altijd stress hebt op je werk en niet helemaal gelukkig zal zijn in een relatie?! Dat is niet waar. Dat zijn overtuigingen, maar alles kan anders!

Op het moment dat het je lukt om meer contact te maken met je gevoel, met jouw binnenwereld, zal er van buiten ook van alles gaan veranderen. Jouw buitenwereld spiegelt namelijk wat zich afspeelt in jouw binnenwereld (kwantumfysica).

Als je meer liefde voelt voor je zelf zul je beter weten wat je wilt en weten wat je echt waard bent.
Dat bepaald waar jij genoegen mee neemt in het leven en welke keuzes je maakt voor jezelf.
Je geeft hiermee ook een voorbeeld aan andere, hoe ze met jou om mogen gaan.

Je zet een mega grote stap in het begin van verandering, door te werken aan je zelfliefde.

Je werkt al aan je zelfliefde doordat je 10 dagen lang elke dag 20-30 minuten aan je zelf besteed tijdens deze training.

Jouw investering: 14 dagen, ongeveer 2x 14 minuten per dag en ipv € 122,- nu maar € 77,- incl.

Wat zeggen anderen over de online training zelfliefde

” Jouw zelfliefde training kwam zo op mijn pad, via een tip van mijn schoonheidsspecialiste. Al had ik allerlei associaties bij zelfliefde zoals egoïstisch en Prinsessengedrag en zo, toch trok het me. Nooit kunnen vermoeden dat het een begin zou zijn van zo’n grote verandering in mijn leven. Ik had eerlijk gezegd geen idee dat ik zoveel stress had in mijn leven en dat het voor een deel kwam doordat ik mijn eigen grenzen zo slecht respecteerde. Mijn ogen gingen open kun je wel zeggen.

O ja de inhoud vond super overzichtelijk en lekker concreet.”

Suzanne, Beverwijk

-

“Het voelde heel erg of ik het niet alleen deed. Het gaf heel fijn een stukje structuur even. Mis dat nu stiekem wel wat.”

Sandra, Zandvoort

-

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.