fbpx

Wat is Creatrix®?

Creatrix® is dé methode om jou snel, gemakkelijk en blijvend, van je belemmerende overtuigingen af te helpen. Creatrix® bevrijdt je van deze mentale blokkades en pijnlijke emoties. Jouw hoofd, hart en onderbuik worden weer met elkaar verbonden, zodat je weer zelfverzekerd, authentiek en vrij!! door het leven gaat.

Stel jezelf een supersnel en effectief transformatieproces voor dat er voor gaat zorgen dat jij stopt met je zelf-sabotage. Je voelt je niet langer vast zitten of hulpeloos. Je voelt ook de pijn en de onzekerheden niet meer die daar bij hoorde. Je bent geen slachtoffer meer. Jij bent nu zelf leider ( met een korte ei!) van jouw leven. Zelf PTSS ( post traumatische stress stoornis ) zal verleden tijd zijn na het Creatrix® proces. Het werkt snel en pijnloos. Het combineert het beste van counseling, EMDR, NLP en hypnose en is duurzamer dan psychologie.

Deze methode kijkt ook verder dan alleen ons eigen leven. Emoties en overtuigingen worden namelijk ook genetisch overgedragen van generatie op generatie (epigenetica). Je overerft namelijk niet alleen je blauwe ogen, maar ook de trauma’s en belemmerende overtuigingen van je voorouders.

Creatrix® is ontwikkeld door Maz Schirmer, oprichtster van het Institute of Women International. Hieronder kun een video bekijken waarin Maz Schirmer uitlegt wat Creatrix® is, hoe het precies in zijn werk gaat en waarom er zulke goede resultaten mee worden behaald.

Creatrix®  verovert in een razendsnel tempo de wereld en zal een grote rol spelen in de Hollywood documentaire ‘Impact’.
Deze documentaire zal in 2019 in bioscopen wereldwijd te zien zijn.

logo-creatrix®-300x300

Hoe werkt Creatrix®?

Creatrix® lijkt op een zeer geavanceerde vorm van visualisatie. Creatrix® brengt je naar een plek in jouw onderbewustzijn (ratio), waar jouw belemmerende overtuigingen zitten. dit wordt gekoppeld aan e onderbuik (intuïtie) en je hart (gevoel). Daarvanuit komen nieuwe kloppende waarheden in je onderbewuste brein. Je zult merken dat je na de verkregen levenslessen vanuit je innerlijk weten, meteen niet meer bij de negatieve gedachten, emoties en belemmerende overtuigingen kunt. Je gaat echt anders denken, voelen en doen. Je zult merken dat je leven veranderd. Misschien neem je zonder het te realiseren ineens een andere route naar je werk of reageer je niet meer op een opmerking, die je vroeger furieus of verdrietig zou maken.

Waarom werkt Creatrix® wel?

Je hebt misschien al van alles geprobeerd om van je negatieve emoties en klachten af te komen. Gevoelens zoals; het gevoel niet goed genoeg te doen, schuldgevoel, onzekerheid, verdriet, eenzaamheid, frustratie en fysieke klachten als tekort aan concentratie en energie, overgewicht, PMS, PDS (prikkelbare darm), restless legs etc. Maar uiteindelijk bleek het weer een Quick-fix te zijn of werkte het onvoldoende of maar even. Misschien kreeg je trucjes aangereikt om je emoties en gedachten zelf weg te stoppen. Dus echt herstel en oplossing bleef uit.

Dat ligt dus niet aan jou!

Creatrix® werkt juist wel om blijvend van emotionele en mentale blokkades af te komen.

Daar zijn 6 redenen voor:

  • Genderspecifiek: Vrouwen en mannen zitten heel anders in elkaar. Het brein werkt anders en we zijn fysiek heel verschillend. Een vrouw heeft daarnaast een rollercoaster van hormonen door haar lichaam razen, een vrouw heeft vrouwelijke intuïtie en moederlijk instinct. Hierdoor nemen we verschillend waar en slaan we anders op. De meeste methodieken zijn in de basis ontwikkeld voor de man en werken daarom minder goed voor vrouwen. Creatrix® is speciaal ontwikkeld voor vrouwen.
  • Compleet: We zitten vaak erg veel in ons hoofd. Doen en denken vanuit ratio (hoofd) en dus vaak vanuit angsten, niet helpende overtuigingen, en veel doorzettingsvormogen. Je kunt wel weten dat iets niet klopt of 100 keer horen dat je wel goed genoeg bent, maar zolang je dat niet voelt, verandert er niets. Creatrix® helpt de hoofd weer te verbinden met je hart en je onderbuik. Dit totaal zorgt voor een echte transformatie.
  • Epigenetisch: Epigenetica is de wetenschap dat emoties en overtuigingen in de genen overerfd worden van generatie op generatie. Je erft dus niet alleen die mooie blauwe ogen, maar ook angsten, overtuigingen en trauma’s van je voorouders. Daarom zie je vaak dat dochters, moeders en oma’s met de zelfde issues en patronen kampen. Bijvoorbeeld overgewicht, of zelfde soort relaties etc. Epigenetica speelt binnen Creatrix® een belangrijke rol.
  • Veilig: Met Creatrix® hoef je nare gebeurtenissen niet te herbeleven. Creatrix® verschilt hierin met veel andere methodieken -zoals EMDR- omdat je niet echt terug hoeft te gaan naar je trauma’s, pijnlijke herinneringen of ervaringen. Je hoeft het niet helemaal te herbeleven of eindeloos over te praten. Zo wordt het trauma, negatieve gevoel of belemmerende gedachte ook niet verder verankerd in jouw systeem.
  • Wederkerig: Wanneer er iets wordt weggehaald als een negatieve emotie of een blokkerende gedachte, komt daar ook weer iets voor in de plaats. Als je de “lege gaten’ laat zitten, zullen deze zich opnieuw vullen met nieuwe issues. Met behulp van Creatrix® vullen we deze gaten, met nieuwe informatie( zonder lading), vanuit jouw eigen diep innerlijk weten. Zo kom je snel van je beren op de weg af, én krijg je er blijvende oplossingen terug, die er voor zorgen dat er geen lading meer op kan komen.
  • Eigen: • De meeste goed bedoelde tips en adviezen krijg je van mensen die niet in jouw schoenen staan, jouw verleden delen of jouw rugzak hebben. Dus al zijn de tips en adviezen soms nog zo geweldig om te krijgen, ze zijn niet voldoende om écht een transformatie in jouw leven te genereren. Als het niet die precieze levenslessen in jouw specifieke woorden zijn, zullen ze voor jou niet het grote verschil gaan maken. Ze resoneren dan namelijk niet met jouw onderbewustzijn. Echte wijsheid komt enkel uit jouw diep innerlijk weten. Met Creatrix® komen we tot jouw eigen oplossingen voor jouw beren op de weg.

Creatrix® is de methode waarmee vrouwen snel en blijvend, van hun diepe emotionele en mentale blokkades af komen. Daardoor kunnen ze weer authentiek, gelukkig en vooral VRIJ in het leven staan.

Winkelwagen