fbpx

Yes! De aankoop van je RBS Transformatie programma is gelukt.

=> Let op! Je kunt mij via een onderstaande knop direct een mail sturen met daarin je voorkeurs dag en tijd voor je sessies.

Jouw helende reis is begonnen

Enorme dankbaarheid voel ik, omdat ik met je mee mag lopen op dit stuk van jouw reis. Ik wil je bedanken voor je vertrouwen en kijk er enorm naar uit om samen aan de slag te gaan.

Mail mij aub alvast jouw voorkeursdagdelen  voor je consulten. Het gaat om steeds een vast dagdeel om de week.

Momenteel is ondanks het verdubbelen van de plaatsen per maand, een wachttijd van vier tot zes weken voor het 1e consult.

Daarnaast hoor ik ook graag of je naar de praktijk wilt komen of liever via zoom afspreekt. Dan verstuur ik je een link. Je kunt dat uiteraard ook afwisselen. Ik reageer binnen 24uur met geschikte opties voor jou.

Uit ervaring is inmiddels gebleken, dat het behandelen volgens dubbele lange consulten het meest effectief is. Dus de 6 sessies zijn samengevoegd tot 3 dubbele 1op1consulten van ongeveer 2uur. Daardoor hebben we meer ruimte om alles goed in kaart te brengen, tot de kern te komen en meteen te behandelen, zonder steeds onderbroken te worden. Verder ontvang je alles wat je nodig hebt digitaal. 

Voor de behandeling maakt online of in de praktijk niet veel uit. Dus afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft en je woonadres. 

  • De sessies duren ongeveer een uur en vinden plaats in mijn praktijkruimte of via zoom
  • Het adres is: Anna van Burenlaan 60, 2012 SM Haarlem. Op de 2e verdieping, 1e deur links.
  • Tijdens het traject ben ik beschikbaar voor jou via de mail. 

Voel je welkom en voel je gezien.

Mijn werkwijze
Hi, in eerste instantie ben ik medisch geschoold, maar hanteer een holistische visie, waarbij lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar dus beïnvloeden. Daarnaast maak ik gebruik van de wetenschap op het gebied van kwantumfysica en de wet van aantrekkingskracht die zeggen dat alles energie is en dus een frequentie heeft.

Ik heb ontdekt dat wat je onbewust gelooft, van enorme invloed is op je zelfbeeld, je lijf en je leven. Dus heb ik mijn verpleegkunde en Stress Counseling, oa aangevuld met een opleiding Transformatie Coach en Hypnotherapeut Master.

Mijn medische kennis en kennis van de onderbewuste mind, combineer ik met mijn persoonlijke ervaringen. Ik heb zelf 3x een burn-out doorlopen. Raakte daardoor verlamd, kreeg oa een auto-immuun ziekte, vele ontstekingen in mijn organen en bewegingsapparaat en kwam steeds vele kilo's aan. Het lukte niet om te genezen en niet op af te vallen. Nu weet ik waarom niet en hoe dan wel. Ik ga het allemaal met je delen.

Ik werk heel praktisch en to the point met veel empathie en humor. In mijn werk maak ik gebruik van mijn sterk invoelende intuïtie, om zo snel mogelijk bij de oorzaken achter jouw klacht te komen.

Je hoeft niet eindeloos de pijn te voelen. We gebruiken het als richtingaanwijzer om bij de oorzaak van je problemen, klachten, angsten en pijn te komen.

Als we die gaan helen of ontwortelen en overschrijven, kun je in vrijheid leven zoals jij dat wilt en niet langer op wilskracht overleven. Daar komt het in het heel kort op neer.

Ik gun het je van harte.

Liefs Marian

Winkelwagen