Yes! De aankoop van je RBS Transformatie programma is gelukt.

Let op! Je kunt mij via een onderstaande knop direct een mail sturen met daarin je voorkeurs data.

Jouw helende reis is begonnen

Enorme dankbaarheid voel ik, omdat ik met je mee mag lopen op dit stuk van jouw reis. Ik wil je bedanken voor je vertrouwen en kijk er enorm naar uit om samen aan de slag te gaan.

Mail mij aub alvast jouw voorkeursdata voor de live dagen. Daarnaast de dagdelen van jouw voorkeur voor de 3 privé sessies. 

Wanneer je jouw mobile nummer achter laat in de mail, zal ik jou binnen 24 uur de data voor de live dagen bevestigen via de app. Liever via de mail, geen probleem, geef gewoon even aan in je mail. 

Daarnaast opties versturen voor de sessies. De voorkeur heeft een datum voor de 1e live dag, tussen de 2 dagen en na de 2e live dag.

  • De privé sessies duren 1,5 uur en vinden plaats in mijn praktijkruimte of via zoom
  • De live dagen zijn van 11u tot 17u. Inloop vanaf 10.45. 
  • De live dagen zijn in het pand van mijn praktijkruimte, op de 1e etage bij mij aan de keukentafel. Maar je ontvangt nog een uitnodiging met alle informatie. 
  • Het adres is: Anna van Burenlaan 60, 2012 SM Haarlem
  • Tijdens het traject ben ik beschikbaar voor jou via de mail of de app. 
  • De bundel van zelf en meditaties, ontvang je digitaal, na afloop van de live dagen. 
  • De code voor 100% korting op de Toolkit en Training ontspannen en ontladen van je zenuwstelsel is ilc100testen
  • Je koopt hem aan via deze link en dan kun je de code ingeven.

Ontspannen en ontladen van je zenuwstelsel | Toolkit & Training (innerlightcoaching.nl)

Voel je welkom en voel je gezien.

Mijn werkwijze
Hi, in eerste instantie ben ik medisch geschoold, maar hanteer een holistische visie, waarbij lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar dus beïnvloeden. Daarnaast maak ik gebruik van de wetenschap op het gebied van kwantumfysica en de wet van aantrekkingskracht die zeggen dat alles energie is.

Ik heb ontdekt dat wat je onbewust gelooft, van enorme invloed is op je zelfbeeld, je lijf en je leven. Dus heb ik mijn verpleegkunde en Stress Counseling, oa aangevuld met een opleiding Transformatie Coach en Hypnotherapeut Master.

Mijn medische kennis en kennis van de onderbewuste mind, combineer ik met mijn persoonlijke ervaringen. Ik heb zelf 3x een burn-out doorlopen. Raakte daardoor verlamd, kreeg oa een auto-immuun ziekte, vele ontstekingen in mijn organen en bewegingsapparaat en kwam steeds vele kilo's aan. Het lukte niet om te genezen en niet op af te vallen. Nu weet ik waarom niet en hoe dan wel. Ik ga het allemaal met je delen.

Ik werk heel praktisch en to the point met veel empathie en humor. In mijn werk maak ik gebruik van mijn sterk invoelende intuïtie, om zo snel mogelijk bij de oorzaken achter jouw klacht te komen.

Je hoeft niet eindeloos de pijn te voelen. We gebruiken het als richtingaanwijzer om bij de oorzaak van je problemen, klachten, angsten en pijn te komen.

Als we die gaan helen of ontwortelen en overschrijven, kun je in vrijheid leven zoals jij dat wilt en niet langer op wilskracht overleven. Daar komt het in het heel kort op neer.

Ik gun het je van harte.

Liefs Marian

Winkelwagen