fbpx

Hi mooi mens!

Wat fantastisch dat je gaat starten met de zelfliefdetraining. Je hebt daarmee een hele belangrijke stap gezet voor een verandering in je leven. Hoe het nu ook verder zal gaan, jij hebt een duidelijk signaal afgegeven aan je onderbewuste brein. Jij wilt dat er nu echt iets veranderen in je leven. Je hebt actie ondernemen en bent dus bereid om in jezelf te investeren. Super, want dat ben je natuurlijk meer dan waard!

Alles zit immers al in jou!

In eerste instantie voelt het misschien zonde van je tijd en aandacht om deze in jezelf te steken, maar niks is minder waar.

Hoe groter jouw zelfliefde, hoe minder je zoekt van buitenaf.

Het idee voor de training kwam, doordat ik me ging afvragen wat mij nou het meeste had geholpen in mijn proces. Wat was nou datgene, dat echt voor een keerpunt had gezorgd in mijn leven.

Het antwoord daarop was een zelfliefde challenge die op mijn pad was gekomen in de tijd van mijn 2e burn-out. Misschien zit jij nu ook in een burn-out of probeer je er een te voorkomen, maar misschien ook helemaal niet. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen uitdagingen in het leven. Maar ik weet inmiddels heel zeker dat de mate waarin jij jezelf lief hebt en jou gevoel van eigenwaarde is ongelofelijk bepalend voor hoe jouw leven er uit ziet. Inmiddels is dat natuurlijk ook in allerlei studies onderbouwd. Ik zal je nu niet vermoeien met de informatie over je zelfbeeld, maar ga je wel heel veel plezier wensen met dit belangrijke stuk verandering in je zelfbewustzijn. Ik gun jou, dat je er net zo veel liefde uithaalt als ik er in heb gestopt.

Hoe meer zelfvertrouwen en eigenwaarde, hoe meer jij je grenzen respecteert, rust in je hoofd hebt en gaat doen wat je wilt. Hoe mooier dus jouw leven.

In de jaren van persoonlijke ontwikkeling en fysieke genezing heb ik veel studie gedaan naar dit onderwerp en uiteraard zelf eerst toegepast. Het is een oerwoud van informatie, meningen en idee├źn. Ik heb zoveel mogelijk doorgewerkt en een concrete samenvatting hiervan gemaakt in de training die zo veel mogelijk praktisch toepasbaar is.

Het is ook bewezen dat nooit alles uit een training blijft hangen, maar al beklijven 1 of 2 punten, dan groeit jouw gevoel van eigenwaarde en kun je dat nieuwe fundament gaan aanleggen. Je leven zal positief veranderen.

Voor nu wil ik je vragen om even 1 keer te klikken voor toestemming in verband met de privacywet. Daarna kun je meteen van start.

Het werkt het beste als je er een routine aan kunt koppelen, dus elke dag ongeveer het zelfde moment. Dan geeft het structuur en houvast.

Mocht je ergens tegenaan lopen of verdere vragen hebben, mag je me altijd mailen via info@innerlightcoaching.nl . Ik doe dan mijn uiterste best om je binnen 24uur te beantwoorden.

Liefs Mar

Winkelwagen