fbpx

Gelukt! Je heb je aangemeld voor de Masterclass; Afvallen, zo lukt het wel!

De mail met je bevestiging voor de masterclass, met daarin alle informatie verschijnt binnen een paar minuten in je inbox.

⇒ Stel mij aub alvast jouw persoonlijke vraag via info@innerlightcoaching.nl of onderstaande knop, met onderwerp: MC vraag. Ik hoor graag waar jij tegenaan loopt mbt het afvallen, zodat ik die uitgebreid kan beantwoorden in de masterclass. 


 

Ik loop ze allemaal langs in de masterclass, maar wil het niet via de chat doen, omdat dat veel van ieder zijn tijd neemt. Op deze manier kan ik alle vragen persoonlijk beantwoorden.

 

⇒ Begin alvast met helen van de 1e blokkade bij afvallen.


 

Wanneer je zenuwstelsel gespannen is, is het vrijwel onmogelijk om af te vallen. Je spijsvertering staat dan op een laag pitje.

Daarnaast betekend hoog in je cortisol stresshormoon, ook hoog in je verlangen naar suiker en zout. Je lichaam wil je klaar maken om te overleven.

Stress kan je lichaam ervaren door onzekerheid, zorgen, piekeren, werkdruk, twijfels, verdriet, angst, over grenzen gaan etc.

Ik heb op deze pagina ook nog een aanbieding voor je, zodat je nu meteen mee aan de slag kunt met de 1e stap om het afvallen mogelijk maken voor je lichaam.

Dit kun je door zelf alvast aan de slag te gaan met de Toolkit & training ontspannen van je zenuwstelsel.

Wat levert de Toolkit & korte training jou precies op?

  1. Je kunt je zenuwstelsel vaker in 'rust en herstel' zetten, zodat je spijsvertering weer 'aan' gaat.
  2. Je kunt je cortisol stresshormoon verlagen, zodat je minder verlangt naar suiker.
  3. Een ontspannen zenuwstelsel zorgt ook voor een betere beschermen tegen nieuwe spanningsopbouw in je lichaam
  4. Een ontspannen lichaam, zorgt ook voor een ontspannen geest. Dus meer innerlijke rust.
  5. Beter begrijpen waarom stress zo veel invloed heeft op je gewicht en je hormonen.
  6. Hoe je dit kunt veranderen met soms gekmakend simpele dingen.
online voorbeeld.

Ontspannen en ontladen van je zenuwstelsel.

Toolkit & Training

Als je er naar verlangt om zo snel mogelijk te kunnen afvallen, begint dat met het ontspannen van je zenuwstelsel. Met deze Toolkit kun je direct aan de slag.

Ontspannen en ontladen van je zenuwstelsel

Van 77

Nu 27

Heel veel gewichtsverlies, heling en ontspanning gewenst.

Wat zit er precies in?

  1. De toolkit met 9 praktische tips en tools om je zenuwstelsel gemakkelijk te reguleren
  2. Somatische ( fysieke) oefeningen
  3. Wetenschap over wat er in jouw lichaam gebeurd bij stress en hoe jij dat positief kunt beïnvloeden

Creëert rust in je systeem, zodat je kunt afvallen

Zolang je zenuwstelsel gespannen is, blijft je systeem op scherp staan. Bij elke zorg, trigger, stress, piekeren, twijfel en onzekerheid, wordt cortisol stresshormoon weer omhoog gebracht. Zolang je cortisol levels hoog zijn, is het vrijwel onmogelijk om af te vallen. Je zenuwstelsel staat of aan, in actie of uit, in rust en herstel. Die 2e stand is bijvoorbeeld nodig om te kunnen verteren. Je brein zet dat op een laag pitje als het om overleven gaat...

Wat anderen zeggen:

Eric

40jr Accountant

"Hoi Marian, ik wil je graag nog even bedanken voor de toolkit.
Het was voor mij de eerste belangrijke stap om van mijn paniekaanvallen af te komen. Ik kon het eigenlijk niet geloven, maar nu is er genoeg tijd verstreken, dat ik het hardop durf te zeggen."

Els

39jr Consultant

"Ja, ik wil zeker wel een terugkoppeling geven over de toolkit en training voor het ontspannen van je zenuwstelsel, want ik ben er super blij mee! Vooral de praktische somatische oefeningen vind ik fantastisch. Die ene met je ogen, zorgt er altijd voor dat ik daarna meteen moet gapen en me echt ontspannen voel. Iets wat ik lang niet meer had ervaren. Heel fijn dat ik nu een paar tools heb ik die makkelijk snel kan toepassen in mijn drukke leven met 3 kleine kinderen."

Kiek

42jr, Coach

"Jemig Mar, bedankt voor je praktische tips in de toolkit. Dat een probiotica zo veel effect heeft op je brein, bedenk je zelf toch niet en wat een verschil! Ik merk het ook meteen in m’n weerstand en spijsvertering. Dank je wel"

Mariel

38 jr, Masseuse

"Wat bijzonder zeg! Ik dacht dat de oefening met je ogen niet werkte bij mij omdat ik niet moest gapen, maar de grap is dat mijn nek gemakkelijk zo veel verder draait dat ik meer dan een meter verder kan kijken aan beide kanten en ik voel de spanning in mn nek dus veel minden. Dus blijkbaar doe ik het toch goed en werkt het bij iedereen anders. Maar het resultaat dus niet minder. Dat wilde ik je nog even laten weten. Liefs"

Debbie

50jr, Hondentrainster

"Wat me het meeste is bijgebleven van de training je zenuwstelsel ontspannen, is dat ik nu meer begrijp waar ik vast zit in de ratrace zogezegd. Ik snap nu waar ik kan vertragen en waarom mijn lichaam stress ervaart. Maar nu wil ik meer, want nu weet ik wat er mogelijk is, dus kan ik met jou een afspraak maken aub?"

Kate

18jr, Havo student

"Dank je wel Marian voor je hulp met de toolkit. Mijn toetsen voelen nu niet meer zo verschrikkelijk als eerst. Vooral als ik eerst even die 4x ademhaling doe, merk ik dat mijn zenuwen zakken. Klink stom, maar net of het omhoog komt en dan weer terugzakt door mijn benen. Ik ben zo blij dat ik deze oefeningen nu gemakkelijk kan voor mijn examens beginnen. Ik wilde ook nog vragen of het mogelijk is om bij jou mijn lichaam te laten doormeten op tekorten in voedingstoffen? Ik begrijp nu dat het dus veel invloed heeft op de stress in mijn lijf dus daarom."

Vergeet niet om het in je agenda te schrijven. Het is belangrijk signaal voor je brein om dit serieus te nemen. Door hier echt even tijd voor te reserveren, zul je er zo veel mogelijk uit gaan halen voor jezelf.

innerlightcoaching.jpg
Winkelwagen