fbpx

Rebalance your system

Het persoonlijke RBS® Transformatieprogramma

Creëert in 4 stappen een doorbraak in je chronische stress patroon en verstevigd je zelfvertrouwen van binnenuit.

Daardoor kun je stoppen met pleasen, perfectioneren en presteren. Je systeem hoeft niet meer de hele tijd "aan te staan" en jij kunt weer ontspannen en gaan leven vanuit meer flow.

Wist je dat het geen toeval is dat jij met een chronisch stress patroon te maken hebt. Er is een onderliggende reden, waarom jouw systeem de hele tijd aan staat.

Ik help je om met behulp van de RBS® methodiek in 4 stappen een doorbraak te creëren hierin. Daarnaast verstevigen we je zelfvertrouwen van binnenuit. 

Je fysieke kan dan weer ontspannen. Jij kunt stoppen met pleasen, perfectioneren en presteren. Je lichaam kan weer herstellen.

Moeiteloos neem jij je ruimte in en schaamteloos respecteer jij je grenzen. Je systeem kan dan weer ontspannen en herstellen.

Naast het zelf herstellend vermogen van je lichaam, is je onderbewuste, de krachtigste tool die je hebt. 

Je brein is een super computer. Leer deze te besturen en je leven zal veranderen.

Ik wandel graag met je mee op jouw pad van stress, angst en pijn, naar geluk en erkenning van binnenuit. Zodat je dat niet meer buiten jezelf hoeft te zoeken. Dat geeft rust in je hoofd en geluk in je leven.

Het is geen toeval dat jij hier last van hebt. Geen stomme pech, maar er zit een reden onder. Dat betekend, dat jij er invloed op hebt. Ik help je graag om deze puzzel op te lossen en rijk je de tools aan om het te helen of te overschrijven.

Als je chronische stressklacht niet vanzelf geneest,

betekend het, dat jouw systeem uit balans is.

Stel je eens voor dat je geen goedkeuring of erkenning meer nodig hebt van de ander. Dan valt gedrag als prestatiedrang, pleasen, perfectionisme etc weg.

Heel jouw triggers, saboteurs, angsten, blokkades en je onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen en je bent vrij om jezelf te zijn.

Vanuit een dieper zelfvertrouwen ga jij makkelijk je ruimte nemen en je grenzen aangeven, zonder stress of schuldgevoel.

Helen doe je door de balans te herstellen,

Op alle lagen van jouw zijn

Bestemd voor iedereen die klaar is met leven in de overleefstand en klaar is voor heling op alle lagen van je zijn, zodat jij echt jezelf kunt zijn.

Stel je eens voor dat je geen goedkeuring of erkenning meer nodig hebt van de ander...

Stel je eens voor dat je lichaam gezond, fit en ontspannen is..

Herstel de verbinding met je authentieke zelf en versterk je zelfvertrouwen voor veel meer rust en ontspanning.

Afbeelding2

 

De ReBalance your System (RBS) methodiek, gaat uit van een aantal pijlers:

 • Waar stress is, is altijd spraken van disbalans.
 • Onder de reden van de disbalans zit altijd een onbewuste onveiligheid of angst.
 • Gaat uit van de neurowetenschappen en kwantumwetten die vertellen dat alles energie is.
 • Helen doe je door de balans te herstellen op alle lagen van je zijn. Deze zijn met elkaar verbonden en hebben dus veel invloed op elkaar.

Waar stress zit, is altijd iets uit balans geraakt. Dat is nooit enkel op fysiek niveau. Jij bent een geheel op

 • Fysiek
 • Emotioneel
 • Mentaal
 • Energetisch
 • Spiritueel

niveau. Alles is met elkaar verbonden en heeft dus invloed op elkaar.

Wanneer je niet vanzelf geneest, mag je gaan helen. Je lichaam wil altijd terug naar je nulpunt energie ( homeostase) en zal dus altijd willen herstellen en genezen. Net als een wondje dat een korstje krijgt en geneest, tot je niets meer van ziet en voelt. Wanneer dit niet gebeurd, is er iets aan de hand dat dit proces verstoord. Je word dan uitgenodigd om dieper te gaan helen.

Zo veel mogelijk terug naar je fabrieksinstellingen.

 1. Dat zorgt dat alle lichaamsfuncties en processen weer beter functioneren. Denk aan je spijsvertering, immuunsysteem, zenuwstelsel en je darmflora.
 2. Versterkt je zelfvertrouwen en je mindset. Onder andere door het overschrijven van onbewuste belemmerende overtuigingen.
 3. Zorgt dat je energie weer kan stromen. Doordat blokkades worden geheeld en emoties worden opgelost, zodat ze door kunnen stromen.
 4. Hersteld de verbinding met je ware zelf. Met wie je echt bent. Dan is er heldere verbinding met je intuïtie en je zielsverlangen.

 

Afbeelding1

 

Wat levert dat op:

Een nieuw begin!

Een begin van een nieuw deel van je leven. Doordat je niet meer belemmerd wordt door het gekwetter in je hoofd, de zorgen, al het oude dat je deed en onbewust geloofde over jezelf, krijg jij meer grip op je leven.

Je neemt eigenaarschap over je leven. Je gaat jezelf met meer liefde en respect behandelen vanuit diep zelfvertrouwen. Je vind daardoor meer innerlijke rust en wordt steeds minder getriggerd. Jij staat aan het roer van jouw leven.

Je staat niet meer steeds in de overleefstand, waardoor je kunt ontspannen. Bovendien veranderd de focus van je mind, waardoor je meer geluksmomenten en flow ervaart in je leven.

Ons onderbewuste, is verantwoordelijk voor meer dan 95% van ons gedrag. Dat hadden oa Einstein en Freud al aangetoond. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer methoden om hier zelf invloed op uit te oefenen.

 

Wanneer jij bijvoorbeeld onbewust gelooft dat je van waarde moet zijn om liefde te verdienen, is de kans heel groot dat je heel hard gaat werken, in de hoop waardering te krijgen. Dit kan weer leiden tot bewijsdrang. 

Als je dan op wilskracht, minder hard gaat werken om niet over je eigen grenzen te gaan, zal je innerlijke onrust gaan groeien en je zelfvertrouwen afnemen. 

Als je die overtuiging heelt en je eigenwaarde versterkt, zal je veel gemakkelijk minder kunnen werken. 

ijsberg freud

 

Ik ga je helpen om steeds meer verbinding te maken met jouw authentieke zelf. Stuk voor stuk je onbewuste zelfveroordelingen, overtuigingen en andere blokkades die een muurtje rond je hart zijn gaan vormen, helpen helen. De zogenaamde maskers zullen dan ook vanzelf steeds meer verdwijnen en pijn, trauma en andere blokkades kunnen helen. Daardoor kun je steeds meer verbinden met je ware zelf. Je kunt dan zijn wie je echt bent, vanuit een kloppend zelfbeeld. Dat creëert direct meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Daardoor gaat het steeds gemakkelijk zijn om te ontspannen en je eigen grenzen te respecteren.

Dat klinkt misschien heel spannend en dat mag het ook zijn. Het zal alleen nooit vervelender zijn, dan alles laten zoals het is. Al verteld je brein je soms iets anders. Die wil je graag houden waar je zit. Je oerbrein vind dat het bekende voor jou veilig betekend. Je brein is geprogrammeerd om jou veilig te houden, niet om jou ontspannen en gelukkig te krijgen.

Ik wou dat ik je alvast een glimp kon laten ervaren van hoe het voelt wanneer je jezelf bevrijd van een belemmerende overtuiging.....

transformatie vrij.

Praktisch

Eerstvolgende live dagen:

Zaterdag 25-11-23 en zaterdag 06-01-24           Gesloten

Zaterdag 10-02-2024 en zaterdag 11-05-2023  Open

 • Op maat gemaakt individueel Trasformatie programma, voor veel aandacht, kennis en verbinding, om een snelle doorbraak en een grote transformatie voordeliger mogelijk te maken in minder tijd.
 • Combinatie van Privé consulten en live dagen met kleine groep gelijkgestemde bij Marian aan de keukentafel in de praktijk.
 • 2 Live Dagen in ons intieme groepje gelijkgestemde, voor meer aandacht, informatie, herkenning en erkenning, wat zorgt voor snel resultaat. De dagen zijn van 10:30u tot 16u in Haarlem. Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging met alle informatie.
 • 2 lange 1 op 1 privé sessies van 1,5uur. Dat kan in mijn praktijkruimte of online. De eerste vind plaats voorafgaand aan de livedagen en stemmen wij samen af via de app.
 • Na je aankoop, ontvang je direct een mail met daarin alle informatie. Daarnaast een link naar de app van Marian, zodat je meteen je voorkeursmomenten voor je privé sessies door kunt geven. Zij beantwoord je binnen 24uur.
 • De onderliggende (bewuste en onbewuste) trauma's en pijn, kunnen we helen, zonder dat jij ze allemaal uit hoeft te spreken.
 • Gebruik van erkende methodes als o.a. NEI, EFT Tapping, Matrix, NLP, Hypnose, Regressie of vormen van EMDR.
 • Gebruik van de kennis over Westerse geneeskunde in combinatie met de Oosterse en Energetische Geneesleer.
 • Niet tevreden, geld terug garantie

Uitwisseling 2500,- excl

Voor onderneemsters vallen deze kosten uiteraard onder; persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Voor werknemers zijn er vaak vergoedingen/ subsidies beschikbaar voor herstel van een Burn-out of stressklachten via de werkgever. Informeer hierover bij je werkgever/ personeelszaken.

Ben je klaar voor een nieuw begin. Een schone lei. Die jij kunt gaan vormgeven. Ben je klaar met overleven en klaar voor ontspanning en joy

 

Dan nodig ik je uit om bij mij aan te schuiven ‘ aan de keukentafel ‘ .  Waar jij grip op je leven gaat terugnemen.

 

Dus ben je bereid om all-inn te gaan en je over te geven zodat jij kunt helen. Dan kan dit de meest magische transformerende reis van jde leven worden.

 

De uitwisseling voor dit totale transformatie traject is 2500 excl

 

Of 275 excl keer 10 maanden

 

Afbeelding landschap
Winkelwagen