Rebalance your system

Het persoonlijke Transformatieprogramma 

Voor iedereen die een stressvrij wil leven. Bestemd voor iedereen die klaar is met leven in de overleefstand en klaar is voor heling op al je lagen zodat jij echt jezelf kunt zijn.

Stel je eens voor dat je geen goedkeuring of erkenning meer nodig hebt van de ander...

Stel je eens voor dat je lichaam gezond, fit en ontspannen is..

Stel je eens voor dat je geen goedkeuring of erkenning meer nodig hebt van de ander. Dan valt gedrag als prestatiedrang, pleasen, perfectionisme etc weg.

Heel jouw triggers, saboteurs, angsten, blokkades en je onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen en je bent vrij om jezelf te zijn.

Vanuit een dieper zelfvertrouwen ga jij makkelijk je ruimte nemen en je grenzen aangeven, zonder stress of schuldgevoel.

Als je chronische stressklacht niet vanzelf geneest,

betekend het, dat jouw systeem uit balans is.

Waar stress zit, is altijd iets uit balans geraakt. Dat is nooit enkel op fysiek niveau. Jij bent een geheel op

 • Fysiek
 • Emotioneel
 • Mentaal
 • Energetisch
 • Spiritueel

niveau. Alles is met elkaar verbonden en heeft dus invloed op elkaar.

 

Wat levert dat op:

In het kort: Een nieuw begin

Een begin van een nieuw deel van je leven. Doordat je niet meer belemmerd wordt door het gekwetter in je hoofd, de zorgen, al het oude dat je deed en onbewust geloofde over jezelf, krijg jij meer grip op je leven.

Je neemt eigenaarschap over je leven. Je gaat jezelf met meer liefde en respect behandelen vanuit diep zelfvertrouwen. Je vind daardoor meer innerlijke rust en wordt steeds minder getriggerd. Jij staat aan het roer van jouw leven.

Je staat niet meer steeds in de overleefstand, waardoor je kunt ontspannen. Bovendien veranderd de focus van je mind, waardoor je meer geluksmomenten en flow ervaart in je leven.

 

Ons onderbewuste, is verantwoordelijk voor meer dan 95% van ons gedrag. Dat hadden oa Einstein en Freud al aangetoond. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer methoden om hier zelf invloed op uit te oefenen.

Wanneer jij bijvoorbeeld onbewust gelooft dat je van waarde moet zijn om liefde te verdienen, is de kans heel groot dat je heel hard gaat werken, in de hoop waardering te krijgen. Dit kan weer leiden tot bewijsdrang. 

Als je dan op wilskracht, minder hard gaat werken om niet over je eigen grenzen te gaan, zal je innerlijke onrust gaan groeien en je zelfvertrouwen afnemen. 

Als je die overtuiging heelt en je eigenwaarde versterkt, zal je veel gemakkelijk minder kunnen werken. 

Ik ga je helpen om steeds meer verbinding te maken met jouw authentieke zelf. Stuk voor stuk je onbewuste zelfveroordelingen, overtuigingen en andere blokkades die een muurtje rond je hart zijn gaan vormen, helpen helen. De zogenaamde maskers zullen dan ook vanzelf steeds meer verdwijnen en pijn, trauma en andere blokkades kunnen helen. Daardoor kun je steeds meer verbinden met je ware zelf. Je kunt dan zijn wie je echt bent, vanuit een kloppend zelfbeeld. Dat creëert direct meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Daardoor gaat het steeds gemakkelijk zijn om te ontspannen en je eigen grenzen te respecteren.

Dat klinkt misschien heel spannend en dat mag het ook zijn. Het zal alleen nooit vervelender zijn, dan alles laten zoals het is. Al verteld je brein je soms iets anders. Die wil je graag houden waar je zit. Je oerbrein vind dat het bekende voor jou veilig betekend. Je brein is geprogrammeerd om jou veilig te houden, niet om jou ontspannen en gelukkig te krijgen.

Ik wou dat ik je alvast een glimp kon laten ervaren van hoe het voelt wanneer je jezelf bevrijd van een belemmerende overtuiging.....

Praktisch

 • Op maat gemaakt individueel groepsprogramma, voor veel aandacht en verbinding.
 • Combinatie van Privé coaching/ therapie en live dagen met kleine groep gelijkgestemde.
 • 2 Live Dagen in ons intieme groepje gelijkgestemde, voor meer aandacht, informatie, herkenning en erkenning, wat zorgt voor snel resultaat. De dagen zijn van 10u tot 16u bij mij aan de keukentafel in m'n praktijk in Haarlem,
 • 3 lange 1 op 1 privé sessies van 1,5uur. Dat kan in mijn praktijkruimte of online. Deze vinden plaats vooraf, tussen en na de live dagen en stemmen wij samen af via de app.
 • Na je aankoop, ontvang je direct een mail met daarin alle informatie. Daarnaast een link naar de app van Marian, zodat je meteen je voorkeursmomenten voor je privé sessies door kunt geven. Zij beantwoord je binnen 24uur.
 • De onderliggende (bewuste en onbewuste) trauma's en pijn, kunnen we helen, zonder dat jij ze allemaal uit hoeft te spreken.
 • Gebruik van erkende methodes als o.a. EFT Tapping, Matrix, NLP, Hypnose, Regressie of vormen van EMDR.
 • De technieken, alle tools, zelfhypnose bundel en documentatie die gedeeld worden, krijg je mee naar huis, zodat jij dat voortaan elk moment zelf kunt inzetten in je leven.
 • Gebruik van de kennis over algemene geneeskunde en de Oosterse en Energetische Geneesleer.
 • 3 Lange 1op1 privé sessies van 1,5uur in mijn praktijk in Haarlem of online via zoom
 • Niet tevreden, geld terug garantie

 

Uitwisseling 2500,- excl

Voor onderneemsters vallen deze kosten uiteraard onder; persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Voor werknemers zijn er vaak vergoedingen/ subsidies beschikbaar voor herstel van een Burn-out of stressklachten via de werkgever. Informeer hierover bij je werkgever/ personeelszaken.

 

 

Ben je klaar voor een nieuw begin. Een schone lei. Die jij kunt gaan vormgeven. Ben je klaar met overleven en klaar voor ontspanning en joy

 

Dan nodig ik je uit om bij mij aan te schuiven ‘ aan de keukentafel ‘ .  Waar jij grip op je leven gaat terugnemen.

 

Dus ben je bereid om all-inn te gaan en je over te geven zodat jij kunt helen. Dan kan dit de meest magische transformerende reis van jde leven worden.

 

 

De uitwisseling voor dit totale transformatie traject is:

 

275 excl btw keer 10 maanden

 

2500 excl btw wanneer je in één keer betaald.

Winkelwagen