fbpx

Online training zelfliefde mindset basis

Met deze online training leg je in 10 dagen een stevige basis in jouw zelfliefde. Doordat jouw gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde gaat groeien. Daarmee leg je een fundament voor positieve verandering in je leven.

In 10 dagen meer rust en zelfvertrouwen van binnenuit.

Creëer voor jezelf een gelukkig leven en een mindset die vóór je werkt.

Een zelfliefde mindset zorgt er voor dat je geen erkenning meer zoekt buiten jezelf. Dat is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven.

In zelfliefde mindset heb ik de sleutel gevonden tot het blijvend veranderen van je leven van binnenuit. Dat geeft rust en vrijheid.

Het volgen van een zelfliefde cursus in de tijd van mijn burn-out, was voor mij het begin van een grote verandering. Het liefhebben van mijzelf heeft er destijds namelijk voor gezorgd, dat ik dichter bij mijzelf kon komen. Ik leerde mijn grenzen respecteren en de stress nam af. Ik ging oprecht meer van mijzelf houden en kwam daardoor veel meer in mijn kracht. De kritische stemmetjes in mijn hoofd, werden langzaam stiller..

Alles begint bij jezelf!
Hoe jij bijvoorbeeld over jezelf denkt, bepaald hoe je met jezelf omgaat.
Dat is het voorbeeld aan anderen hoe zij met jou om mogen gaan.

Een zelfliefde mindset zorgt er voor dat je geen erkenning meer zoekt buiten jezelf. Dat is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven.

Dat betekend namelijk vrijheid in alle opzichten en dus een gelukkiger leven.

Doordat jij je steeds meer bewust bent van jezelf en jouw eigenwaarde, kun je meer begrip en compassie voor je zelf voelen. Je gaat beter voor jezelf zorgen en het vertrouwen in jezelf groeit.

Wat gaat deze training jou opleveren?:

 • Meer zelfvertrouwen

 • Meer eigenwaarde en compassie voor jezelf

 • Kennis over hoe je veranderingen doorvoert in je leven

 • Het vertrouwen dat je het kunt

 • Beter je grenzen respecteren

 • ‘Nee’ zegen tegen de ander zonder schuldgevoel

 • Meer innerlijke rust en balans in je leven

 • Meer grip op je energie

 • Meer grip op de stress in je leven

 • Meer grip op de negatieve gedachten in je hoofd

 • Minder twijfels over jezelf

De training ziet er als volgt uit:

 • De training bestaat uit 10 dagen, één onderwerp per dag.

 • Iedere dag is een module opgebouwd in drie delen.

 • Iedere module bestaat uit één of twee filmpjes met een concrete inspirerende verduidelijkende talk van mij van een paar minuten.

 • Daarbij zitten altijd korte informatieve teksten. Verhelderende vragen en/of oefeningen en/of meditaties/visualisaties en concrete tips. Zodoende kun je vooral ervaren voor jezelf, inzichten op doen en dus daadwerkelijk stappen zetten. Er zullen dus echt dingen gaan veranderen in je leven.

 • De luister en leestijd zal totaal altijd maximaal 10minuten zijn, dan heb je nog 10 minuten voor de vragen of oefeningen. De meditaties duren iets langer. Deze meditaties zijn visualisaties, waarin ik je meeneem en jij alleen hoeft te luisteren. Dus ook heel erg geschikt voor beginners.

Als jij jezelf nog meer leert liefhebben, ga je beter voor jezelf zorgen en leven vanuit zelfvertrouwen. Dat levert je direct vrijheid op!

Jouw investering: 10 dagen, ongeveer 2x 10 minuten per dag en ipv €69 ,- nu maar € 45,- .

vrouw vrij helder

Wil jij je minder onzeker voelen en meer schijt hebben aan wat andere denken?

Misschien wil je minder stress ervaren en je niet altijd zo gehaast of opgejaagd voelen. Wil je niet meer al die ballen in de lucht houden, nu echt gaan afvallen of je gewoon niet langer steeds zo angstig of down voelen. Je zelfvertrouwen mag misschien best wat groeien. Je voelt je wellicht onrustig en verlangt naar meer rust in je hoofd. Rust in jezelf. Heb je het gevoel dat je daar niet genoeg discipline voor hebt?. Denk je dat je nou eenmaal altijd stress hebt op je werk en niet helemaal gelukkig zal zijn in een relatie?! Dat is niet waar. Dat zijn overtuigingen, maar alles kan anders!

Op het moment dat het je lukt om meer contact te maken met je gevoel, met jouw binnenwereld, zal er van buiten ook van alles gaan veranderen. Jouw buitenwereld spiegelt namelijk wat zich afspeelt in jouw binnenwereld (kwantumfysica).

Als je meer liefde voelt voor je zelf zul je beter weten wat je wilt en weten wat je echt waard bent.

Dat bepaald waar jij genoegen mee neemt in het leven en welke keuzes je maakt voor jezelf.

Je geeft hiermee ook een voorbeeld aan andere, hoe ze met jou om mogen gaan.

Je zet een mega grote stap in het begin van verandering, door te werken aan je zelfliefde.

Je werkt al aan je zelfliefde doordat je 10 dagen lang elke dag 20-30 minuten aan je zelf besteed tijdens deze training.

Het gaat er namelijk niet om wat je weet, maar wat je geloofd is bepalend.

Jouw investering: 10 dagen, ongeveer 2x 10 minuten per dag en ipv €69 ,- nu maar € 45,- .

Wat zeggen anderen over de online training zelfliefde

Linda (44)

Pedagoge

"Ik wil je bij deze heel erg bedanken voor deze mooie cursus. Ik wil je even zeggen dat ik heel erg ontroerd ben geweest bij de visualisaties. De tranen biggelden letterlijk over mijn wangen. Het heeft mij enorm geraakt. Het kwam zo binnen. Ik had dit kennelijk nodig om weer zicht te krijgen op wat voor mij het belangrijkste is in mijn leven. Nee, dat is geen werk! Het is mijn familie en vrienden die ik toch ook wel verwaarloosd heb door altijd maar hard te werken waardoor ik zo doodmoe was dat ik geen energie meer had om daar bij stil te staan. Ja, ik wil het roer omgooien en ik ga beter voor mezelf zorgen door duidelijke prioriteiten te gaan stellen."

Angela H.

Gebiedsconsulent

”Jouw zelfliefde training kwam zo op mijn pad, via een tip van mijn schoonheidsspecialiste. Al had ik allerlei associaties bij zelfliefde zoals egoïstisch en Prinsessengedrag en zo, toch trok het me. Nooit kunnen vermoeden dat het een begin zou zijn van zo’n grote verandering in mijn leven. Ik had eerlijk gezegd geen idee dat ik zoveel stress had in mijn leven en dat het voor een deel kwam doordat ik mijn eigen grenzen zo slecht respecteerde. Mijn ogen gingen open kun je wel zeggen.

O ja de inhoud vond super overzichtelijk en lekker concreet.”

Linda M. (28)

Consultant

"De zelfliefde mindset basis training van Marian was een geweldige manier om een eerste stap te zetten richting meer liefde voor mezelf.

Ze praat je door alle stappen heen in begrijpbare taal en helpt je te verkennen wat er allemaal gedaan kan worden, zodat je een goede basis hebt om vervolgens zelf of samen, mee aan de slag te kunnen."

Ellen H. (38)

O.K. planner oogkliniek

"Wat een prettige en laagdrempelige aanpak! Maar het zet je wel lekker aan het denken en vooral meteen in de actiestand. – E.H.

Wat mij het meest is bijgebleven is dat ik het mijzelf mag gunnen me-time te nemen en mijn ruimte te pakken. Het is zo’n gewoonte om anderen voor te laten gaan, maar zij komen echt niks tekort als ik bijv elke dag een uurtje voor mijzelf neem. Ik gunde me dat niet en het maakt alle verschil in mijn leven.

Ik vond het juist fijn dat je de training anoniem kunt doen. Maar achteraf merk ik dat ik het toch juist fijn had gevonden om het te combineren met persoonlijke coaching. Juist wel die connectie aangaan samen. Ik denk dat je er dan eigenlijk nog veel meer uit kunt halen."

Masha Gubkina (35)

Hondentrainer en oprichtster van PawFive

"Ik heb deelgenomen aan de online training Zelfliefde Mindset en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Veel informatie uit de training was ik al enigszins bekend mee. Toch vond ik het programma eyeopener, omdat alle stukjes informatie tot een logisch verhaal bij elkaar kwamen. Alsof ik allemaal losse puzzelstukjes had en die tot een duidelijke puzzel voor me werden uitgelegd. Ik heb het idee dat ik nu een stuk concreter weet wat er allemaal kan toe bijdragen en wat ik kan doen om meer zelfliefde en dus zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ik vond het een super fijne training, lekker kort, to the point en behapbaar."

Anne W. (32)

Freelance tekstschrijver en illustrator

"Deze training maakt je snel bewust van je eigen zelfbeeld en je valkuilen. Je wordt gedwongen om hier goed over na te denken. Soms is dit natuurlijk lastig, maar alleen op deze manier kun je het diepst bij je gevoel komen. Daarnaast laat het je ook nadenken over de dingen waar je passie ligt, wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ik denk dat deze training voor veel vrouwen een opstapje kan zijn voor het weer houden en waarderen van zichzelf! "

Liz Lommerse (36)

Social media manager

"Wat ben ik blij met de inzichten die Marian mij heeft gegeven. Sommige dingen weet je wel een beetje als je al bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, maar sta je niet bij stil of dringen niet tot je door, met betrekking tot hoeveel impact sommige dingen hebben. Door de training te volgen ben ik mij meer gaan realiseren hoe sommige dingen in elkaar zitten en hoe je zelf veel invloed hebt op je eigen doen en laten. Met praktische tips en vragen leer je veel over jezelf en dat is zo ontzettend belangrijk. Dat komt ook echt uit de training naar voren. Denken en doen vanuit en voor jezelf, iets wat ik nu veel meer bij stil ga staan.

Ik vond het fijn om zelf momenten te kiezen waarop ik de training kon volgen en af en toe ook tussendoor kon onderbreken. De uitspraken die je doet en de tips die je geeft zijn super waardevol. Ik vond ook de vragen aan jezelf steeds een goed moment om te reflecteren en om te realiseren hoe bepaalde dingen gaan/voelen. Omschakelen naar bv positiever denken enzo zullen met de tijd moeten gaan veranderen, maar ik hoop door wat realisatiemomenten dat dat er wel gaat komen. Want het blijkt maar weer hoe belangrijk het is...

De afwisseling tussen tekst lezen en video's vond ik trouwens erg fijn, daarmee hou je het een beetje afwisselend. Dus dat is top!"

Winkelwagen