Online training zelfliefde mindset basis

In 10 dagen een stevige basis in jouw zelfliefde. Doordat jouw gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde gaat groeien. Daarmee leg je een fundament voor positieve verandering in je leven.

Het volgen van een zelfliefde cursus in de tijd van mijn burn-out, was voor mij het begin van een grote verandering. Het liefhebben van mijzelf heeft er destijds namelijk voor gezorgd, dat ik dichter bij mijzelf kon komen. Ik leerde mijn grenzen respecteren en de stress nam af. Ik ging oprecht meer van mijzelf houden en kwam daardoor veel meer in mijn kracht. De kritische stemmetjes in mijn hoofd, werden langzaam stiller..

Alles begint bij jezelf!
Hoe jij bijvoorbeeld over jezelf denkt, bepaald hoe je met jezelf omgaat.
Dat is het voorbeeld aan anderen hoe zij met jou om mogen gaan.

Wat gaat deze training jou opleveren?:

 • Groei in zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde
 • Groei in zelfdiscipline
 • Je grenzen respecteren, zonder schuldgevoel
 • Groei in bewustwording en acceptatie van wie jij werkelijk bent
 • Meer innerlijke rust
 • Minder stress en opgejaagd gevoel
 • Meer aan het roer van jouw leven komen
 • Je onderbewuste voor jou laten werken
 • Meer balans in je energie

De training ziet er als volgt uit:

 • De training bestaat uit 10 dagen, één onderwerp per dag.
 • Iedere dag is een module opgebouwd in drie delen.
 • Iedere module bestaat uit één of twee filmpjes met een concrete inspirerende verduidelijkende talk van mij van een paar minuten.
 • Daarbij zitten altijd korte informatieve teksten. Verhelderende vragen en/of oefeningen en/of meditaties/visualisaties en concrete tips. Zodoende kun je vooral ervaren voor jezelf, inzichten op doen en dus daadwerkelijk stappen zetten. Er zullen dus echt dingen gaan veranderen in je leven.
 • De luister en leestijd zal totaal altijd maximaal 10minuten zijn, dan heb je nog 10 minuten voor de vragen of oefeningen. De meditaties duren iets langer. Deze meditaties zijn visualisaties, waarin ik je meeneem en jij alleen hoeft te luisteren. Dus ook heel erg geschikt voor beginners.

Als jij jezelf meer leert liefhebben, is dat een enorme stap in het begin
van een positieve verandering van je leven.

Wil jij je minder onzeker voelen en meer schijt hebben aan wat andere denken?

Misschien wil je minder stress ervaren en je niet altijd zo gehaast of opgejaagd voelen. Wil je niet meer al die ballen in de lucht houden, nu echt gaan afvallen of je gewoon niet langer steeds zo angstig of down voelen. Je zelfvertrouwen mag misschien best wat groeien. Je voelt je wellicht onrustig en verlangt naar meer rust in je hoofd. Rust in jezelf. Heb je het gevoel dat je daar niet genoeg discipline voor hebt?. Denk je dat je nou eenmaal altijd stress hebt op je werk en niet helemaal gelukkig zal zijn in een relatie?! Dat is niet waar. Dat zijn overtuigingen, maar alles kan anders!

Op het moment dat het je lukt om meer contact te maken met je gevoel, met jouw binnenwereld, zal er van buiten ook van alles gaan veranderen. Jouw buitenwereld spiegelt namelijk wat zich afspeelt in jouw binnenwereld (kwantumfysica).

Als je meer liefde voelt voor je zelf zul je beter weten wat je wilt en weten wat je echt waard bent.
Dat bepaald waar jij genoegen mee neemt in het leven en welke keuzes je maakt voor jezelf.
Je geeft hiermee ook een voorbeeld aan andere, hoe ze met jou om mogen gaan.

Je zet een mega grote stap in het begin van verandering, door te werken aan je zelfliefde.

Je werkt al aan je zelfliefde doordat je 10 dagen lang elke dag 20-30 minuten aan je zelf besteed tijdens deze training.

 

De waarde die ik met je deel in deze training is eigenlijk belachelijk voor dit bedrag. Maar ik vind het oprecht zo belangrijk dat iedere vrouw de kans krijgt om haar zelfliefde te laten groeien. Dit is namelijk de basis voor een mooier leven. Het is dus mijn bijdrage aan een mooiere wereld. Ik neem je vooral mee in het bewustwordingsproces en groei door je zo veel mogelijk alles zelf te laten ervaren. Dan weet je wat voor jou interessant is om eventueel in te verdiepen of verder te groeien als je dat zou willen. Hij is in elk geval met heel veel liefde voor jou gemaakt.

Jouw investering: 10 dagen, ongeveer 2x 10 minuten per dag en ipv 69,- nu maar € 45,- incl. btw

Wat zeggen anderen over de online training zelfliefde

” Jouw zelfliefde training kwam zo op mijn pad, via een tip van mijn schoonheidsspecialiste. Al had ik allerlei associaties bij zelfliefde zoals egoïstisch en Prinsessengedrag en zo, toch trok het me. Nooit kunnen vermoeden dat het een begin zou zijn van zo’n grote verandering in mijn leven. Ik had eerlijk gezegd geen idee dat ik zoveel stress had in mijn leven en dat het voor een deel kwam doordat ik mijn eigen grenzen zo slecht respecteerde. Mijn ogen gingen open kun je wel zeggen.

O ja de inhoud vond super overzichtelijk en lekker concreet.”

Suzanne, Beverwijk

-

“Het voelde heel erg of ik het niet alleen deed. Het gaf heel fijn een stukje structuur even. Mis dat nu stiekem wel wat.”

Sandra, Zandvoort

-

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.