Hi mooi mens!

Wat fantastisch dat je gaat starten met Clarity counseling. Je hebt daarmee een hele belangrijke stap gezet voor een verandering in je leven. Allereerst mijn complimenten daarvoor. Hoe het nu ook verder zal gaan, jij hebt een duidelijk signaal afgegeven aan je onderbewuste brein. Jij wilt dat er nu echt iets veranderen in je leven. Je hebt actie ondernomen en bent dus bereid om in jezelf te investeren. Super, want dat ben je natuurlijk meer dan waard!

Alle antwoorden zitten in jou!

Om die reden ga ik je vooral faciliteren en spiegelen. Ik zal je helpen om voor jezelf helder te krijgen wat jij nu helder wilt krijgen voor jezelf. Daarna kijken we hoe dan verder, zodat je de verandering ook toe kunt passen in je leven.

Creëer en leef jouw mooiste leven!

Voor nu wil ik je vragen om nog even 2 keer moeten klikken voor toestemming in verband met de privacywet.

Mocht je ergens tegenaan lopen of verdere vragen hebben, mag je me altijd mailen via info@innerlightcoaching.nl . Ik doe dan mijn uiterste best om je binnen 24uur te beantwoorden. Tijdens je eerst sessie, zul je van mij mijn mobiel nummer ontvangen, zodat je een directe lijn met me hebt. De eerste sessie kun je meteen via deze link inplannen.

[ssa_booking type=counseling-clarity-sessie]

Ik kijk met heel veel plezier uit naar onze samenwerking. Tot snel!

Liefs Mar

Winkelwagen