Meesterschap in zelfliefde mindset

Dit traject is een ideale combinatie van de 2 online zelfliefde mindset trainingen en privé coaching met 3x 1 op 1 coaching, zodat jij je een  zelfliefde mindset snel echt eigen kan maken. Kort gezegd levert dat je een gelukkiger leven op, vanuit vrijheid.  

Je wordt zelfverzekerder en weet steeds beter hoe je onderbewuste werkt. Ook ben je steeds bewuster van jezelf, wat je nodig hebt en hoe je krijgt. We gaan samen de tools uit deze trainingen concreet maken in jouw leven. 

Binnen drie maanden meer rust en zelfvertrouwen van binnenuit.

Creëer voor jezelf een gelukkig leven en een mindset die vóór je werkt.

Na de twee zelfliefde trainingen ben ik op zoek gegaan naar een manier die nog kon bijdragen om de zelfliefde mindset nog sneller en dieper te implementeren. Het antwoord was eigenlijk simpel; combineren met persoonlijke coaching. Daardoor kan het specifieker worden toegepast. 

Toen ik zelf eenmaal had ervaren via een zelfliefde challenge, dat ik niet zo veel zelfvertrouwen had en helemaal niet zo lief voor mezelf was als ik dacht, heb ik ook een coach gezocht. Want ik wilde dit zo snel mogelijk aanpakken en veranderen. Snappen waar dit vandaan kwam en die blokkades aanpassen. 

Wat de groei van mijn zelfliefde mindset voor mij had gedaan in tijden van mijn burn-out, heeft mij niet meer los gelaten. Ik heb er een jaren lange studie van gemaakt. De verandering van mijn zelfbeeld zorgde ook voor grote verandering in mijn energie, mijn plezier en de relatie met de mensen om mij heen. De stress bleef afnemen en de negatieve gedachten en twijfels in mijn hoofd nemen me nooit lang meer mee. Ik geloof ze gewoonweg niet meer. Ik ben me bewust waar me grenzen liggen en respecteer ze met gemak. Daardoor ben ik gewoonweg gelukkiger en leef ik steeds meer mijn mooiste leven…

Doordat jij je steeds meer bewust bent van jezelf en jouw eigenwaarde, kun je meer begrip en compassie voor je zelf voelen. Je gaat beter voor jezelf zorgen en het vertrouwen in jezelf groeit.

Wat gaat deze training jou opleveren?

 • Jouw levensgeluk op nummer 1 in jouw leven
 • Zicht op je patronen en je blokkades
 • Inzicht en kennis hoe te veranderen
 • Het zelfvertrouwen om dat ook te doen
 • Meer eigenwaarde en compassie voor jezelf 
 • Beter je grenzen kunnen respecteren
 • ‘Nee’ zegen tegen de ander zonder schuldgevoel
 • Minder pleasegedrag
 • Meer balans in je leven 
 • Je energie meer in balans 
 • Meer grip op de stress in je leven
 • Meer rust in je hoofd

Het traject ziet er als volgt uit:

 • In een periode van 3 maanden combineren we 1op1 coaching met de 2 online trainingen; zelfliefde mindset basis en groei. Het geeft je structuur en persoonlijke begeleiding wanneer jij dit wenst.
 • 3 coaching sessies van 1uur.
 • We starten met de 1e sessie, 
 • Daarna de training zelfliefde mindset de basis, 
 • De 2e sessie, 
 • Dan de 2e training zelfliefde mindset groei 
 • Daarna nog sessie 3 om het verder door te voeren in je leven.
 • De trainingen bestaan uit 10 en 14 dagen. Elk met steeds één onderwerp per dag.
 • Iedere dag is een module opgebouwd in drie delen.
 • Iedere module bestaat uit één of twee filmpjes met een concrete inspirerende verduidelijkende talk van mij van een paar minuten.
 • Daarbij zitten altijd korte informatieve teksten. Verhelderende vragen en/of oefeningen en/of meditaties/visualisaties en concrete tips. Zodoende kun je vooral ervaren voor jezelfinzichten op doen en dus daadwerkelijk stappen zetten. Er zullen dus echt dingen gaan veranderen in je leven.
 • De luister en leestijd zal totaal altijd maximaal 10minuten zijn, dan heb je nog 10 minuten voor de vragen of oefeningen. De meditaties duren iets langer. Deze meditaties zijn visualisaties, waarin ik je meeneem en jij alleen hoeft te luisteren. Dus ook heel erg geschikt voor beginners.

Als jij jezelf nog meer leert liefhebben, ga je beter voor jezelf zorgen en leven vanuit zelfvertrouwen. Dat levert je direct vrijheid op!

Wil jij je minder onzeker voelen en meer schijt hebben aan wat andere denken?

 

Misschien wil je minder stress ervaren en je niet altijd zo gehaast of opgejaagd voelen. Wil je niet meer al die ballen in de lucht houden, nu echt gaan afvallen of je gewoon niet langer steeds zo angstig of down voelen. Je zelfvertrouwen mag misschien best wat groeien. Je voelt je wellicht onrustig en verlangt naar meer rust in je hoofd. Rust in jezelf. Heb je het gevoel dat je daar niet genoeg discipline voor hebt?. Denk je dat je nou eenmaal altijd stress hebt op je werk en niet helemaal gelukkig zal zijn in een relatie?! Dat is niet waar. Dat zijn overtuigingen, maar alles kan anders!

Op het moment dat het je lukt om meer contact te maken met je gevoel, met jouw binnenwereld, zal er van buiten ook van alles gaan veranderen. Jouw buitenwereld spiegelt namelijk wat zich afspeelt in jouw binnenwereld (kwantumfysica).

Als je meer liefde voelt voor je zelf zul je beter weten wat je wilt en weten
wat je echt waard bent. Dat bepaald waar jij genoegen mee neemt in het leven en welke keuzes je maakt voor jezelf. Je geeft hiermee ook een voorbeeld aan andere, hoe ze met jou om mogen gaan.

Je zet een mega grote stap in het begin van een snelle en duurzame verandering van stress naar Rust en Geluk van binnenuit, door te werken aan je zelfliefde mindset

Jouw investering: 3 maanden, ongeveer 20 minuten per dag voor de trainingen en 3x een uur voor de privé coaching en ipv €1100 nu maar €688,- 

Wat zeggen anderen over de online training zelfliefde

” Jouw zelfliefde training kwam zo op mijn pad, via een tip van mijn schoonheidsspecialiste. Al had ik allerlei associaties bij zelfliefde zoals egoïstisch en Prinsessengedrag en zo, toch trok het me. Nooit kunnen vermoeden dat het een begin zou zijn van zo’n grote verandering in mijn leven. Ik had eerlijk gezegd geen idee dat ik zoveel stress had in mijn leven en dat het voor een deel kwam doordat ik mijn eigen grenzen zo slecht respecteerde. Mijn ogen gingen open kun je wel zeggen.

O ja de inhoud vond super overzichtelijk en lekker concreet.”

 

 

Suzanne, Beverwijk

-

“Het voelde heel erg of ik het niet alleen deed. Het gaf heel fijn een stukje structuur even. Mis dat nu stiekem wel wat.”

Sandra, Zandvoort

-

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.