Waar kan ik je mee helpen?

Je hoeft het immers niet allemaal alleen te doen. Ik zal er gedurende het gehele (transformatie-) traject, voor je zijn en liefdevol maar eerlijk aan je spiegelen. Ook zal ik je veel helpende vragen stellen, zodat je snel tot jouw antwoorden kunt komen. Ik zal ik je troost en veiligheid bieden, zodat jij kunt helen. Ook zal ik je laten voelen en helpen herinneren wat je echt waard bent en waar je kracht ligt, tot dat jij dat zelf ook voelt. Maar een liefdevolle schop onder je kont, zal ik je ook geven als je dat nodig hebt. Het kan dus best een beetje confronterend zijn soms, maar daardoor kan er echt iets veranderen. Je zult je steeds minder slachtoffer voelen en steeds meer in je kracht komen te staan. Zodat jij weer aan het roer komt van jouw leven en je volledige potentieel kunt gaan leven.

Verander je zelfbeeld
en je veranderd je leven!

Meesterschap in zelfliefde mindset

Dit traject is een ideale combinatie van de 2 online zelfliefde mindset trainingen en privé coaching met 4x 1 op 1 coaching, zodat jij je een  zelfliefde mindset snel echt eigen kan maken. Kort gezegd levert dat je een gelukkiger leven op, vanuit zelfvertrouwen.

Online training 

zelfliefde mindset basis

In 10 dagen jouw gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde laten groeien.

Hiermee leg je een fundament voor verandering in je leven.

Afbeelding1

Online training zelfliefde mindset groei

In 14 dagen een stevige groei in jouw zelfliefde. Als vervolg op de basis.

Doordat jouw gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde nog verder gaat groeien. Je bent je al bewuster van jezelf en wat je nodig hebt. Nu kun je de concrete tools uit deze training meteen gaan toepassen om je leven blijvend positief te veranderen.

Transformatie Traject

Jouw transformatie naar een vrijer en gelukkiger leven van binnenuit. Reken af met al het oude dat jou nu niet meer dient.
Dit is een 1 op 1 privé coaching traject van een half jaar ( 6mnd), waarin je echt een shift gaat maken.

Pakket aanvullende sessies

Het bied je de mogelijkheid om gedurende 3 maanden verder samen te werken, als aanvulling op jouw Transformatie traject of Meesterschap in Zelfliefde Mindset.

E-book; Beter uit je burn-out

Mijn 10 gouden sleutels. Kom niet alleen sneller uit je burn-out maar ook beter. Van stress naar geluk van binnenuit.

Gratis downloaden

Vergoedingen zijn eventueel mogelijk voor alle coaching

Via de belasting
Wanneer je als particulier de kosten voor je Innerlight traject zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Dit geldt voor particulieren, werkgevers en zelfstandig ondernemers. je kan 30% tot 50% terug krijgen van de belastingdienst bij de aangifte van inkomstenbelasting. Het doel van het traject moet dan wel gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. Voor werkgevers geldt dat loopbaancoaching onder gerichte vrijstellingen valt. De kosten zijn aftrekbaar als zakelijke uitgave. Ondernemers en zzp’ers kunnen de kosten als ondernemerskosten meenemen.

Tip: Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, met uitzondering van reiskosten. Let er op dat de nota’s daadwerkelijk zijn betaald in het jaar waarover de belastingaangifte wordt gedaan. Alleen dan zijn de kosten aftrekbaar. Wel geldt er een drempel van €250,-. Het is dus belangrijk de nota in één belastingjaar te betalen, anders wordt er tweemaal rekening gehouden met deze drempel. Neem voor meer informatie contact op met de belastingdienst.

Via je werkgever
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker, in sommige CAO’s is dat zelfs verplicht. In het algemeen zijn de kosten van een training vele malen hoger dan die van een traject bij Innerlight. Bovendien wordt een persoonlijk afgestemd traject vaak als veel sneller, duurzamer en effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de sessies bij werkgerelateerde vragen.

Via de Arbo-dienst van je bedrijf
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken.

Disclaimer
Aan deze informatie over vergoedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij je zorgverzekeraar, je werkgever, je belastingadviseur of de belastingdienst.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.